Tuorein sisältö

Star Wars: The Rise of Skywalker -video: "tätä on suunniteltu 40 vuotta" (ainakin 40 viikkoa)

29.11.2019 klo 19.15 | Luettu: 2671 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Imperiumin propaganda-... Uuden Star Wars -elokuvan mainoskampanja jatkaa taistelua sitä tosiasiaa vastaan, ettei kukaan tiennyt, miten uusi trilogia päättyy, kun The Last Jediä tehtiin. J.J. Abrams myönsi reaaliteetit aikanaan itsekin, mutta viimeaikaisissa haastatteluissa ja myös tuoreessa fiilistelyvideossa hän painottaa, että The Rise of Skywalker on yhdeksänosaisen saagan johdonmukainen päätös. Keisari palaa kuolleista yhtäkkiä, koska toinen ohjaaja tappoi keisarin korvikkeen huvikseen? Niin, mutta olisi aika outoa, jos kirjan kaksi kolmannesta käsittelisivät roistoa, jota ei käsitellä viimeisessä luvussa, kuuluu virallinen selitys.

Nostalgia kohdistuu yhä alkuperäiseen trilogiaan, mutta idealle todellisesta lopusta ollaan niin omistautuneita, että myös viittauksia esiosatrilogiaan viljellään. Fiilistelyvideon alta löytyy tuorein tv-mainos, joka käyttää ylpeänä esiosatrilogian maineikkainta sävellystä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maiden ja maine... Chernobyl 2/5: pikku... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

gsetstre

01.12.2019 klo 18.02 2 tykkää tästä

olisivat vaan elottaneet kaikki darth maulista qui coniin. ja tehneet civil war tyypppisen viimeisen konfliktin jossa parikymmenta superjedia soloa yms ottaa matsia parinkymmenen sithin ja boba fettsotureitten kanssa. ei se huonompi voi olla kun nykynen idea. viela ewokit ja muut mukaan kymmenen miljoonan lopputaisteluun
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova