Tuorein sisältö

Cursed 1-7: oikea Sean Bean olisi vaivautunut palamaan hengiltä

14.08.2020 klo 22.00 | Luettu: 395 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
Bring Us in Good Ale


Nuolia sataa metsässä. Boromirin tasoisiin tyyppeihin ei osu. Samaan aikaan tyttelit oikaisevat Morian kaivosten läpi. Muinainen pahuus, jota vastaan heitä ei ole vielä testattu, ei tosiaankaan ole balrog. Lukittaresta on puhetta, mutta budjetti ei sitten riittänytkään. Luovaa.

Vihreä ritari olisi uskottavampi nuori Sean Bean kuin Game of Thronesin takaumassa nähty banaanipää. Se, että hän on keiju, joka käyttää tulevasta kuningas Arthurista nimeä "manblood", on suunnilleen yhtä loogista kuin se, jos Sean Bean näyttelisi "mancubista" puhuvaa Baloo-karhua Viidakkokirjassa ilman meikkejä.

Vihreä keiju-Baloo (eli Mr. Bean, jos et pysy kärryillä vertauksissa) pakenee joukkoineen polttamista kerjäävään myllyyn. Budjetti ei riitä siihenkään? Riittää se, mutta kuvauksessa ja editoinnissa on pientä kankeutta, jonka myötä sitä ehtii pihahtaa, että polttakaa nyt se mylly, vaikka yritin elää hetkessä. Lopussa ehkä elin. Ukkojen sovinto ennen "varmaa kuolemaa" ja deus ex machina -loitsu ovat pontevaa humpuukia.

Kama on kulunutta, mutta jos myös nimittelen tatuoitua keijubarbaaritarta Conan - hävittäjän Zulaksi ja takaumien vesikauhuista Merliniä God of Warin Kratokseksi, se menee kehumisen puolelle. Pidän useammasta tyypistä pinnallisesti.

Tyhjästä tullut "Lukitar" (paha hämähäkkijumala), jota ei nähdä, on se taho, joka tekee ei-noita-Morganasta aidon Morgana-noidan! Kiltistä Pahattaresta leffan jo tehnyt Disney voisi nokittaa Milla Muna -esiosalla, jossa väärinymmärretty omeletti tarvitsee Roope Ankan ensilanttia pelastaakseen universumin.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robert De Niro pistä... Mulan on "heijastell... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova