Tuorein sisältö

Dark 10/28: Shut your fucking face, Uncle Fucka

15.08.2020 klo 22.30 | Luettu: 2514 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 10:
Alpha und Omega


Ensimmäisen kauden tiivistää XX:n avautuminen, tai ehkä ennemminkin reaktioni siihen. "Mummoni mies panee äitiäni ja etsii poikaansa, joka on isäni! Pari päivää sitten suutelin tätiäni!"

Ymmärtämäni osuus tuosta ulinasta on "etsii poikaa, joka on isäni", ja juttuja luonnostellessani kirjoitan XX, jos en muista hahmon nimeä. Olen käsittänyt, että aikamatkustus johtaa kimurantteihin sukulaisuussuhteisiin, mutta se väite, että XX (Jonas) on jo pussannut tätiään (tai ketään), oli tarkistettava Raamatun mittaisesta Wikistä, kun Wikipedian selitys ei palvellut.

Nuo ovat yksityiskohtia. Yleiset ilmansuunnat ovat selkenemään päin. Isoin kysymys on se, koostuuko koko sarja hullunkurisen aikasilmukan selittelystä, sillä viimeisimmät jaksot ovat painottaneet, että jos joku pani vahingossa setäänsä, sama asia tapahtui jo edellisellä kierroksella. Jonas lähtee uudelle aikamatkalle korjaamaan asioita - ja saa heti tietää, että hän on sama henkilö kuin toinen aikaputkimies. Se tunne, ettei elämään voi vaikuttaa, on klassinen loppuratkaisu aikamatkoille, mutta ettäkö tunteessa lillutaan vielä 18 tuntia?

Vanhempi versio Jonasista vakuuttaa muuttavansa asiat, mutta hänen taktiikkansa on olla muuttamatta asioita, jottei hän muuta sitä, että hän muuttaa asiat myöhemmin. Paha pappi on juonissaan edellä, mutta toistaiseksi pappi odottaa kärsivällisesti, eli tekee kaiken kuten aiemmin. Lol.

Sarja on yhä kiinnostava. Sarja ei ole glorifioitu eurodekkari. Hyppy tulevaisuuteen on pätevä tempaus kauden loppuun. Mutta: samaistumispinta on yhä olematonta.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 1-9 --- Jakso 2-1 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Zack Snyderin Netfli... Sylvester Stallonen ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

15.08.2020 klo 23.44 1 tykkää tästä

Tässä vaiheessa katsomista olin aika hyvin kärryillä. Mainio scifi-sarja kyllä.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova