Tuorein sisältö

Dark 17/26: Equinsu ocha! Equinsu ocha!

23.09.2020 klo 23.00 | Luettu: 1354 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Der weiße Teufel


Se tunne, kun... onnistut vakuuttamaan teinitytölle, että olet hänen rakastettunsa vanhempana, mutta sitten äkäinen akka tulee selittämään, että kyseinen teinityttö on tätisi. Välittyykö se tunne? Se voisi välittyä vähän väkevämmin (eli: selkeämpi ihmissuhde kantaisi nyt hedelmää).

Maailmanloppu on huomenna. Jakson nimi on suomeksi "Valkoinen paholainen", koska keski-ikäinen eriparisilmä saa tietää olevansa sellainen. Vanha eriparisilmä lähetti nuoren Jonasin suuntaan, jossa maailmanloppu voidaan estää, ja tänään nuori Jonas noutaa tsemppausta tarvitsevan keski-ikäisen eriparisilmän samalle reissulle.

Se ei yllätä ketään, että eripari tappaa vahingossa isänsä, jota hän yritti suojella, mutta ehkei ole tarkoituskaan. Todennäköisesti seuraavassakaan jaksossa ei tapahdu mitään, mikä ei ole jo tapahtunut, mutta se on kauden päätös, joten odotan jekkua. Pelaan antamalla arvosanan, joka melkein jo nostaa keskiarvoa.

Nuori kyttä ihmettelee mummotyttärensä kuolemaa menneisyydessä samalla kun keski-ikäinen tytär ihmettelee vanhan isän kuolemaa tulevaisuudessa. Tällainen on kivaa, vaikken listaa kaikkea irtonaista. Lukuisat hahmot tietävät aikamatkustuksesta, joten asioista puhutaan oikeilla nimillä vihdoinkin ja mahdollisesti liian myöhään, tai ehkä juuri hätiköity tempaus selittää "maailmanlopun". On jännitteitä.


Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: Netflix


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< C More esittää jälle... The Trial of the Chi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova