Tuorein sisältö

Raised by Wolves 1-8: hän syntynyt on vauhti kallossaan ja bensaa suonissaan

30.01.2021 klo 22.00 | Luettu: 1872 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
Mass


Seonnut kaappiateisti sekoaa avoimesti, joten hän on sitä, miltä näyttää: arvostettu, harras johtaja, joka pistää kuriin vaimonsakin, kun akka uskon puutteessa kaavailee pakoa. Ristiriitojen tiivistäminen simppelisti mutta sekavasti on iloni kuivimpien vaiheiden aikana.

Äitirobotti makoilee huollossa. Kun saadaan sanotuksi, että tämä aurinkouskovaisten kone saattaa perustua taivaalliseksi väitettyyn tuntemattomaan teknologiaan, romaanin verran mahdollisuuksia vilahti silmieni ohi 5 sekunnissa. Ehkä kaukainen älykäs taho on trollannut ihmiskuntaa mystisillä ohjeilla jotka tuhosivat maapallon ja äitirobotin oikut ovat yhdistelmä uudelleenohjelmointia ja tähtien takaa tulleita salaisia tavoitteita ja erinäisin tavoin kaukainen trollaaja vertautuu sekä Jumalaan että paholaiseen ja jossakin tässä oli elämän tarkoitus ja anteeksipyyntö Prometheuksesta. Uutta on pöydällä yhtä kaikki, kun raskaana oleva robotti pumppaa orgaanista verta putkiinsa.

Käytännössä: jakso alkaa karulla kehokauhulla, jonka arvaa heti uneksi, ja ensimmäisellä puoliskolla vihjataan äitirobotin kummasta kyhmystä. Nyt jaksamme katsoa hohhailua, jossa risukylästä lopulta paetaan. Ehkä, mutta: alkushokin kaltaisilla huijausunilla on mielestäni pääasiassa turruttava vaikutus. Mennään kerrankin, eikä meinata, kun hautapaikka on jo varattu. Myös Kärpäsen (1986) synnytyskohtauksen olisi pitänyt tapahtua oikeasti.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Schenker jul... Santa Cruzin erimiel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova