Tuorein sisältö

Raised by Wolves 2-4: silmät ovat sielun peili, eli syötyinä Jeesus-voimien lähde

18.02.2022 klo 23.00 | Luettu: 1969 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 4:
Control


Jes, on käänteitä! (Kirjoitin ensin: "mitään ei viedä päätökseen, mutta potentiaalisesti pitkät juonet paljastuvat välivaiheiksi, mikä on aina innostavaa".)

Yksi äitirobotin ottolapsista väitti inhoavansa kultin perustanutta valefaijaansa, mutta poika on uskossa, joten hän ja pari muuta päätyvät veljeilemään kultin kanssa. Tekoäly erehtyy käyttämään poikaa välikätenä iskiessään biologisella aseella. Äidin on mentävä potkimaan kulttijohtajaa, ja sitten äiti sammuttaa tekoälyn, eli periaatteessa hän kuohitsi juuri alkaneen sodan toisen johtajan ja tuhosi toisen, hikoillen vähemmän kuin Sidra Sage. Äiti tahtoo vain suojella lapsiaan: myös käärmettä, jonka mielenhallintaan hän tähtää.

En muistanut, että kulttijohtajan kyvyt johtuvat äitirobotin silmien syömisestä, mikä hämäsi vain hieman, sillä hullulta messiasfantasia on vaikuttanut ja jotakin on yhä meneillään. Se lienee uutta tietoa, että silmistä johtui "karismakin", josta yksi seuraaja lumoutui. Silmät takaisin saanut äiti on väkevin voima, joka vakuuttaa, että hänen tavoitteensa ovat hyviä ja simppeleitä. Loppu?

Isoin uusi täky on se, että isärobotin luurankoprojekti lähtee kävelemään hohtavana "enkelinä", mikä kytketään heti uskonnollisuuteen. Valtatyhjiö on oma juttunsa, kun minkään ryhmän maalaisjärkeen ei voi luottaa. Happovedessä asuu Mer-Man.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-3 --- Jakso 2-5 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuuntele Laulu rakka... Adam Sandler rakasta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova