Tuorein sisältö

Vin Diesel ohjaa piirrossarjan Hannibalista

25.08.2008 klo 16.41 | Luettu: 2413 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Toimintaelokuvissa uhoamiseen ja lastenelokuvissa törttöilyyn keskittynyt Vin Diesel on puhunut uransa alusta alkaen siitä, kuinka hän tahtoisi näytellä pääosaa vakavassa historiallisessa draamassa, joka kertoisi karthagolaisen sotaherra Hannibalin tarinan. Hannibal yllätti aikanaan roomalaiset ylittämällä Alpit kera armeijansa, joka koostui mm. karaistuneista palkkasotureista ja elefanteista.

Tieteiselokuvaa Babylon A.D. mainostanut Diesel on vakuuttanut, että pakkomielle on edelleen olemassa. Vain rahoitusongelmat estävät miestä paneutumasta aiheeseen. Jonkinlaista edistymistä on tapahtumassa, sillä Diesel kertoo tuottavansa ja ohjaavansa piirrossarjan Hannibal the Conqueror, joka kertoo Hannibalista lapsena. Usko näytelmäelokuvaan elää vahvana, sillä Diesel sanoo animaatiosarjan toimivan esiosana elokuvalle. Hannibal the Conqueror ilmestyy televisioon ensi vuonna.

Viime viikolla Diesel ilmoitti ohjaavansa myös lyhytelokuvan, joka kertoo tapahtumista ennen kaahailuelokuvaa Fast and Furious, joka tulee olemaan elokuvan Hurjapäät kolmas jatko-osa.


Lähde: Sci Fi Wire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viikate viihdyttää d... Radio Rockin mukana ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova