Tuorein sisältö

Sweet Tooth 1-4: teini-ikäiset mutanttimyönteiset kommandokettutytöt

18.06.2021 klo 23.00 | Luettu: 1682 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Secret Sauce


Maailmanlopun cosplay-teinit suojelevat ihmiseläimiä ja tappavat typeriä aikuisia. Päämajaansa he omivat kaikki piirretyt, karkit, pelit ja neonvalot. Kiva. He täyttävät aukon lapsenmielisen ihmettelyn ja kyynisen keski-ikäisyyden välissä. Saatoin vajota nostalgiseen koomaan muistellessani vastaavia 90-luvun leffoja Hook ja Teenage Mutant Ninja Turtles, jotka pyrkivät olemaan särmikkäämpiä kuin ydinkohderyhmä odotti. Regular or menthol? Bangarang!

Toinen selvennys on se, että muutkin puolifurryt kuin peurapoika osaavat puhua, mikä on jäänyt huomaamatta teineiltäkin. Eläintarhan possutyttö puhuu ja jopa tapaa puhuvan täysfurryn: nukkemaisen oravan. Teiniosiossa satuillaan, että luonto hakee tasapainoa, ja teinien omistama perustiikeri vaikuttaa kuuntelevan peurapoikaa, joten onhan tässä jo aineksia sille, että - eh - katsoja funtsii jotakin omaan tahtiin fantasian lumoissa.

Se puoli kulkee raiteilla, että teinit aikovat tappaa peurapojan aikuisen kaverin, kunnes kävely jatkuu, kun äijä on myöntänyt sen, minkä jo tiesimme. Siitä lohkeaa sympatiapisteitä, että tässä jaksossa sivujuonia yhdistää parikin teemaa, joista kertojan selventämä uusperheidea on toinen. Joskus perheeseen kuuluu Serlan orava ja joskus entinen vainoaja ja ehkä jopa kettutyttöjen pomo (joka syrjäytetään).


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Brother Firetribe ju... Äärimmäisen metelin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova