Tuorein sisältö

Star Wars: The Bad Batch 1-9 ja 1-10: sininen Eastwood smurffaa tehtävänsä

05.07.2021 klo 22.00 | Luettu: 536 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 9 ja 10:
Bounty Lost ja Common Ground


Tarkennuksen mukaan tyttöklooni on Boba Fettin kaltainen muokkaamaton klooni, eli Boban aidohko sisko. Toivon hänet The Book of Boba Fett -sarjaan, sillä joku animaatiohahmo siinä nähdään ja alkeiden opiskelu Wikistä on mälsää. Tytön kidnapannut Clint Eastwoodin avatar (na'vi) on Wikin mukaan "galaksin parhaita palkkionmetsästäjiä", mutta tyttö karkaa, koska Clint ei ole huolehtinut droidinsa tarpeista. Siinä on taas yksi kohtaus, jonka sanoma voitaisiin alleviivata 80-luvun tyyliin.

On jatkuvuutta ja lupauksia tarinan merkityksestä ja toinenkin desperado ilmestyy täydentämään avaruuslänkkärin tunnelmia, kun tytön pakomatka jatkuu. Jakso on ihan kiva, mutta mietin, johtuuko se kuivien päähenkilöiden minimaalisesta osuudesta. Toksista fanipoikamaisuutta: kun näen kuvankin Rambo-kloonista pienen tauon jälkeen, mielessä käy, että jonkun pitäisi vetää häntä turpiin. En ole varma miksi.

Tytön pelastettua itsensä Bad Batch järkeilee, ettei ole turvallista ottaa häntä satunnaisiin tehtäviin. Tyyliin: senaattori uhmaa Imperiumia äärikliseisesti, joten Bad Batch pelastaa hänet ja onhan siinä sitten kävelevien tankkien ammuskelua. Erikoista on se, että sankarit suhtautuvat yhä nihkeästi "separatisteihin", vaikkeivät he pidä uudesta Imperiumista. Etsin tarinan pointtia, mutta viimeistään kun senaattori funtsi, että jaloin klisee olisi kansan keskuuteen jääminen, pidin kaikkia robotteina. Paitsi droideja (koomisia kevennyksiä).


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jaksot 1-11 ja 1-12 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huippumallin tytär t... HBO:n Lovecraft Coun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova