Tuorein sisältö

See 2-6: löytyyhän se syy sotia, kun tarpeeksi potkii

18.10.2021 klo 22.30 | Luettu: 417 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
The Truth About Unicorns


Diplomaatit vihdoin puhuvat turhasta sodasta. Sen julistajallakaan ei ole ilmeistä saavutettavaa, vaikka alkuperäinen hätävalhe oli ymmärrettävä. Kansojen välillä on pientä kränää. Lordin vakoojaveli on teloitettu, joten lordi tinttaa turpiin naispuolista diplomaattia. Sitten tyypit syyttävät toisiaan perserei'iksi. Saatoin ulista ääneen. Kunnes:

"Vähemmän muodollisessa" keskustelussa sankarit paljastavat syöksevänsä hullun kuningattarensa vallasta pian. Sopu syntyy, mutta vastapuoli luulee, että kuningattaren ainoa jalo idea eli näkevien ihmisoikeudet kuolee hänen mukanaan, joten valtakunnat ovat törmäyskurssilla pitkällä aikavälillä kuningattaren kohtalosta riippumatta.

Eikä se akka luovuta. Hänen ninjansa iskevät neuvotteluihin. Kotona hän ratsastaa siskonpojan kanssa hevosella ja sitten siskonpojalla, joten lopultakin joku seisoo tanakasti hänen rinnallaan. Insestijuoni on hieman väkinäinen, mutta sille on omistauduttu, joten tarina alkaa olla soveliaasti solmussa taas (leikattuaan monia solmuja ennenaikaisesti).

Yksi ilmeinen asia jäi sanomatta edellisten, hyvin tylsien jaksojen aikana. Sarja hyötyy toiminnasta enemmän kuin useimmat, koska toiminta myy fantasian sokeiden maailmasta. Jason Momoa -parka jaksaa käppäillä kuin taktikoiva gorilla, mutten ole varma muistavatko kaikki olevansa sokeita. Ihmeellistä liike-energia ei tänäänkään ole, mutta hovijuonittelu paikkaa.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viimeistä perusmiest... Indiana Jones 5 ja k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova