Tuorein sisältö

Doom Patrol 3-4: zombit vastaan pyllyhirviöt ja erään Bondin irtopää

07.10.2021 klo 22.00 | Luettu: 953 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 4:
Undead Patrol


Sen uskoo, etteivät nämä tyypit tajua mitään, tai jaksa hämmentyä. He kuolivat. He heräsivät henkiin. Murhaan osallistunut aikamatkustaja on asettunut taloksi. Hän on menettänyt muistinsa, mutta hän aistii vihaavansa Timothy Daltonia. Muutkin vihaavat, joten mikäpä tässä. Puuttuva elementti on luottamus sarjan tekijöihin. Tämä lienee ainoa sarja, johon en kaipaa enempää hahmovetoista ruikuttamista.

Puolivälissä käyntiin saadaan zombijuoni. Sankarit eivät ole zombeja siksi, että he nousivat haudastaan, vaan Tuonelan noidan oksennuksen vuoksi: siksi myös elävänä astraaliprojektiona Tuonelassa vieraillut Negatiivinen mies mätänee. Normipäivä. Zombi-idea estää sankareita ulisemasta (muuta kuin "aivot"), ja on kiva nähdä, miten sarja kirjoittaa itsensä ulos näistä umpikujista.

Dalton on nykyään kuollut mutta puhuva irtopää ihan muista syistä. Hän välittää piruparoista ja katuu tekojaan, joten hän tarjoaa aivonsa syötäväksi, mikä nollaa tilanteen. Se on sympaattista. Daltonin ääni myy käänteen uhrauksena.

Ennen sitä sivuhahmot varastavat Daltonin pään vuorotellen ja yksi koettaa käyttää sitä hevosen viettelyyn. Sitten kävelevät irtoperseet palaavat ja sankarit ehtivät mätkiä niitä ollessaan yhä zombeja. Tällaista on ihan pakko katsoa, mutta olisipa kaikki ruikutus Daltonin tasolla.


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


< Jakso 3-3 --- Jakso 3-5 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Colin Firth puijaa n... Butch Cassidy ja Sun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova