Tuorein sisältö

Foundation 1-5: puolet kaudesta koisinut sankari heräilee ja Wikin päämajassa jytisee

15.10.2021 klo 22.30 | Luettu: 1306 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Upon Awakening


Kertoja herää 30 vuoden hypernokosilta, kun takauma on laajentanut taustoja. Hän on kotoisin hihhuliplaneetalta, jonka takapajuisuus noitavainoineen mainittiin jo. Tietämisen ja uskomisen vertailu on sarjan peruskiviä, mutta hitusen kärsimättömänä odotin takaumalta jotain terävämpää.

Hyökkäys Wikipedia-planeetalle etenee varsinaiseen tappelemiseen ja taktikointiin, yhden otoksen herättäessä rymistelyä kinuavat. Kun hyökkääjä loppupuolella sanoo syyttävänsä Wikipediaa itsetoteutuvista ennustuksista, jotka tuhosivat hänen planeettansa, se ei ole uutta tietoa, mutta silloin koin jakson saavuttavan fokuksen.

Kun kertojan viimeksi näimme, hänen poikaystävänsä tappoi Wikin isän. Kertoja katsoo nyt videoklippejä, jotka vahvistavat murhan näennäisen järjettömäksi, mutta murhaaja koetti vaikuttaa Wiki-suunnitelmaan. Kun toisen juonen hyökkääjä sitten alleviivaa, että Wiki saattaa olla ongelmallinen tavalla, jota ei voi todistaa, alitajuntani hyväksyi epävakaiden tunnelmien palvelevan samaa tavoitetta. Tms.

Ja sekin piristää, kun kertoja panikoinnin jälkeen yrittää ottaa tilanteen haltuun matemaattisena MacGyverina, kun autio alus ei tottele käskyjä. Sen tiesin, että Wikin isä jatkaa tarinassa hologrammina, ja ensi kerralla sellainen ehkä alleviivaa enemmänkin.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maidenin Steve ... Hiljaisen paikan kuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova