Tuorein sisältö

Hawkeye 5/6: seuraava juttu on hyvä, eivätkä edelliset olleet turhia, lupaa Marvel taas

15.12.2021 klo 23.00 | Luettu: 1578 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 5/6:
Ronin


Kunnon keskustelu ristiriitaisesta tilanteesta kuulostaa hyvältä, mutta uusien tietojen ja käänteiden puuttuessa pentujen makaroni-ilta lyö tyhjää. Uusi Black Widow tahtoo Hawkeye-kokelaan pysyvän pois tieltä. Hän inttää, että vanha Hawk oli murhaaja toimiessaan Roninina. Teemasta on puhuttu, mutta reaktioni inttämiseen oli "kiva tietää näin kolmelta aamuyöstä", sillä sarja on maalannut Hawkeyestä traagisen sotilaan eikä esim. Yhdysvaltain sotarikosten symbolia.

Hailee Steinfeld ja Florence Pugh ovat Oscarista jo kisanneita pilttejä. Jos heidät esiteltäisiin hutiloiden, kuvailisin heitä identtisiksi kaksosiksi, mutta erot ovat kirkkaita, kun mietteliäs silmienpyörittelijä ja ylimielinen aksenttihöpöttäjä keskustelevat. Siitä pidin.

Sujuvan kaavamaisesti herra Hawkeye ehdottaa tapaamista toiselle vastukselleen Echolle ja sitten tapellaan. Mietipä elämääsi, sanoo Hawkeye, joten nyt Echo on polulla, joka johtaa hänen omaan sarjaansa (oikeasti).

Todelliset roistot paljastuvat lopussa. On oikein foto! Nyökkäsin kuten oletettavasti kaikki, mutta jos minisarja olisi heittänyt foton jaksoon 2 tai 3, olisi lupa odottaa, että jotakin ehditään tehdä käytännössäkin.

Sarja menetti fokuksen, kun junnu-Black pakotettiin mukaan, sillä häntä ei tarvita mihinkään. Jakson alussa nähdään, kuinka hän haihtui ilmaan Infinity Warin aikana. Kohtaus on ihan hyvä. Jos Black Widow -leffan lopputekstitäkyn korvaisi sillä, hän voisi yhä odottaa parempaa saumaa.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4/6 --- Jakso 6/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joel Harkimo rantaut... M. Night Shyamalanin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova