Tuorein sisältö

Raised by Wolves 2-8: jos keksit fiksua sanottavaa, tee myös kainalopieruja, niin vaikutat gurulta

18.03.2022 klo 23.00 | Luettu: 1056 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8:
Happiness


Muistutan vaihteeksi tv-juttujeni juonipaljastuksista, koska tavallista enemmän tapahtuu.

Kysymykset ovat kiinnostavampia kuin vastaukset, koska on miellyttävämpää olla motivoitunut kuin hautaan valmis.

Kaukaisen planeetan "jumalaan" liittyvät kysymykset laajenevat, mutta tuntuvimmat jännitteet laukeavat leväperäisesti. Profeetta pettyi totuuteen ja vaihtoi puolta noin vain. Äitirobotin synnyttämä jättikäärme on "jumalan" edustaja, mutta äitirobotti tunnisti epäkohdan ohjelmoinnissaan, joten hän tökkää USB-tikun takapuoleensa (hän verhoaa tunteet muinaisella kypärällä) ja käy tuhoamassa käärmeen helposti. Visuaalisesti kyse on lonkeropornosta kiertoradalla, joten ei paha.

Loppua kohden kysymykset alkavat viedä! Hahmojen tyynet reaktiot tuntemattomaan voimaan melkein haihduttavat uskonnollisen pohjavireen, mutta sitten sivuhahmo mainitsee pitävänsä äitirobottia jumalana ja profeetta oppii lentämään ylösalaisin, kun hänet on ristiinnaulittu puuhun, joten pohditaan elämän tarkoitusta.

Ilmastonmuutos alkaa, ihmiset ovat taantumassa liskoiksi ja robottien kasvatti vahvistuu robottiseksuaaliksi, joten kunnioitan sarjaa sanomalla "mitä helvettiä". Kausi voisi päättyä siihen, kun äitirobotti vaikuttaa epäilyttävän kylmältä ja "mummorobotti" epävakaalta, koska he vaihtoivat fiilispottaa, mutta näin montaa kysymystä ei tarvita, joten on hyvä, että mummo vahvistetaan kieroa logiikkaa noudattavaksi roistoksi.

Suttuinen tallenne vahvistaa, että vakiohahmon muuttuminen puuksi olisi pitänyt näyttää. Se olisi shokeerannut ja tässä tapauksessa epäselvyydellä ei ollut arvoa.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kalevauva.fi julkais... HBO:n True Detective... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova