Tuorein sisältö

Raised by Wolves 2-7: sitä parempi äiti, mitä enemmän tissejä

11.03.2022 klo 21.30 | Luettu: 1035 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 7:
Feeding


Tämä ja edellinen jakso herättävät kysymään: tietääkö edes ohjaaja miten näyttelijöiden on tarkoitus reagoida käänteisiin?

En uskonut, että vauvoja sisäänsä tunkeva happomeren lisko tappoi vauvan, mutten muista perusteluja sille, miksi hahmotkin uskovat käsikirjoituksen armeliaisuuteen. Tuumin, että pelastusretkeä johdonmukaisempi olisi paljastukseen johtava kostoreissu... mutta tämä on pientä. Kun tuore äiti näkee kolmitissisen liskon imettävän vauvaansa, hän päättää allekirjoittaa adoptiopaperit heti, koska tietenkin.

Toisen naisen tilalle kasvaneen puun hedelmät muistuttavat aivoja. "Profeetta" uskoo hedelmien tuovan muut uskoon ja kääntyvän äitirobottia vastaan. Ilmeisesti puun on tarkoitus olla nainen selvästi, mutta heti kun puuhun saadaan yhteys, aivohedelmien makuun päässyt lentävä jättikäärme syö puun ja mutatoituu. En tiedä, mikä olisi reaktioni, jos käärme söisi puuksi ja kulttini ainoaksi toivoksi muuttuneen ex-vaimoni, eikä tunnu tietävän kukaan muukaan. Pim: profeetta ja äitirobo ovat nyt samalla puolella.

Profeetan poppoon aiemmin teurastanut tyttörobo vastaanotetaan ristiriitaisesti toisessa leirissä. Nuorukaisten reaktiot robottien outoiluun ovat käytännönläheisiä, joten ainakin se estää sarjaa luiskahtamasta hourailuksi. "Robottien esikoinen" Campion puolustaa tekoälyjen oikeuksia - ja mahdollisesti tahtoo äitinsä kaltaisen tyttöystävän eli terminaattorin?

Kauden päätöksessä äitirobo koettaa tuhota megamutanttirobottikäärmeen, koska se on kateellinen Campionille eli velipuolelleen. Selvää pässinkuhaa.


Keskiarvo 17 jakson jälkeen:


< Jakso 2-6 --- Jakso 2-8 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Raketti tanassa Mars... Netflix-komediassa p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova