Tuorein sisältö

Ainoa neuvolassa käyvä supersankari: Shazam! Fury of the Gods -traileri

23.07.2022 klo 21.55 | Luettu: 1150 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Shazam suree olevansa tyhmä uuden leffansa trailerissa, mitä hän myös on, sillä 19-vuotiaat harvemmin käyvät neuvolassa tai lastenlääkärillä, vaikka heillä olisi identiteettikriisi, kun he osaavat muuttua keski-ikäisiksi supersankareiksi. Hidas tahti jolla leffoja tehdään on hieman nakertanut perusideaa "nuoresta mutta vanhasta" sankarista, mutta ehkei se haittaa menoa. Ensimmäinen osa sai kiittävää palautetta huumoristaan, ja sama porukka vastaa jatko-osasta.

Shazam! Fury of the Gods pistää Shazamin johtaman tiimin Atlas-jumalan tyttäriä vastaan. "Atlaksen kestävyys" on yksi Shazamin voimista, millä saattaa olla merkitys.

Trailerin ja tekijöiden viimeaikaisten puheiden perusteella Fury of the Gods ei kytkeydy suoraan Black Adam -elokuvaan, vaikka Black Adam on Shazamin arkkivihollinen. Black Adam valmistuu lokakuussa ja Fury of the Gods joulukuussa. Se ei tietenkään yllätä, jos Fury of the Godsin lopputeksteissä nähdään Black Adam. Shazamin ja Black Adamin rinnassa on sama salama, joten uusienkin fanien on helppo muistaa yhteys.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Vindicators 3" on R... Täyspitkä (uuh, pitk... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

jrpcnaognjanf

24.07.2022 klo 11.41

pahismummoja automatic parempi kun mikaan dcn leffa
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova