Tuorein sisältö

Perry Mason 2-6: murhattu pervo kuristaja paljastuu kuristajaksi

24.04.2023 klo 23.00 | Luettu: 767 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6


Muutama viikko taukoa ja: kirjaimellisesti raavin päätä pähkäillessäni, miksi tätä katsotaan. Jos tahdot nähdä, kuinka nuutunut mies virittelee kettingillä ylimääräistä lukkoa oveensa 1900-luvun alussa, sarja palvelee.

Kun pääasiallinen pointti on vahvistamatta, monet yksityiskohdat kuulostavat tältä, ennen kuin työmuistini kieltäytyy tarttumasta niihin: yksikätinen mies, vesimeloneihin erikoistunut piraatti, löytyi kuolleena säästöpossu perseessään, titityy. Oikeudessa käsitellään murhatun miehen kuristusfetissiä. Jos muistamme kauden alkaneen sillä tiedolla, hihkummeko ahaa? Satunnaisen sivuhahmon läheisen motiivi on nyt alleviivattu - mutta homman pointti ei ole terävöitynyt sitten 1. jakson, joka maalaili kuvaa pervosta rahastonilkistä lupaavasti.

Kettinkikohtaukseen (ehkä) liittyen: oikeudessa yhtäkkiä paljastetaan, että Perry piilottelee murha-asetta kassakaapissaan. "Huutomerkki". Ennen kuin arvailemme, kuka on petturi, olisi kiva muistaa, miksi Perry leikkii piilosta. Hänen asiakkaansa ovat syyllisiä.

Tuntuu, että Perryn vähemmistökamuista pitää puhua, kun he saavat reilusti aikaa, mutten tiedä mitä. Homoseksuaalisen bisneskumppanin romanssi on teknisesti niin turha, että sekoitan hänen tapaamansa naiset toisiinsa. Sitä luulisi, että naisen partneri on petturi, vaikken keksi, mitä järkeä siinä olisi. Samaan aikaan tumman valokuvaajan vivahteikkaan karismaattiset ilmeet tekevät vaikutuksen, joka ei ainakaan laimenisi, jos episodi vaihtaisi ääniraitaa satunnaisen Columbo-jakson kanssa.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwishin Floor Ja... True Detective -mieh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova