Tuorein sisältö

Succession 9/39: vaikka aisankannattaja olisinkin, ei minulle sitä itselle tarvitse kertoa

30.04.2023 klo 23.00 | Luettu: 1263 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
Pre-Nuptial


Häitä edeltäviin iltamiin saadaan kaikki, kuten kutsua vailla oleva faija poliittisine vastustajineen ja satunnainen lyyli, joka otti suihin sulhaselta. On paljon lyhyitä pisteliäitä keskusteluja tyyppien törmäillessä. Se on erinomaista useimpiin sarjoihin verrattuna, että jaksoille löytyy rajat ja identiteetin antava teema, vaikka jäisi aikaa kysyä, muuttuuko se itseparodiaksi, jos käynnissä on aina vappu tai kissanristiäiset.

Punaisia lankoja. Morsian on hupaisasti kuin salainen agentti hoitaessaan kuvioitaan itsevarmasti virnistellen. Hänkin on pettänyt puolisoaan (ja ahkerammin), minkä hän kieltää, jolloin hän saa ongittua sulhaselta bisnessalaisuuksia. Niitä hän käyttää isäänsä kiristääkseen ja sitä poliitikkoa auttaakseen. On kuin tämä olisi viimeinen vaihe soluttautumisjuonessa, vaikka hän on suhteellisen vilpittömästi avioon ajelehtimassa.

Vaikka olisimme edistyksellisiä, on hauskaa, kun nihkeä sulho pohtii, pitäisikö hänen ottaa itseään rikkaamman ja vahvatahtoisemman morsiamen sukunimi. Sitten äijä vaarantaa asemansa firmassa ja elämässä ja antaa morsiamen valehdella itselleen, minkä jälkeen mies ryhtyy väkivaltaiseksi, kun hänelle yritetään puhua naisen suhteesta. Homma tapahtuu prikulleen oikealle jannulle: heikompiaan mopottavalle luuserille, joka kuitenkin menee läpi oikeana ihmisenä valikoitujen vilpittömien piirteiden myötä.

Toivon ja oletan, että nippelitietokin alustaa 1. kauden huipennusta, joka virallistaa sen, miksi sarja on arvostettu. Isukkia uhataan monesta suunnasta ja monikin asia saattaa romahtaa.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 8/39 --- Jakso 10/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sointu Borg haistatt... Kirjalähde: pääminis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova