Tuorein sisältö

Sweet Tooth 2-2: ärsyttävän epäpätevä kaatuminen; 2 sekuntia elämästäni on pilalla

21.06.2023 klo 22.00 | Luettu: 795 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 2:
Into the Deep Woods


Eläinpennut lähettivät viestin pakoyrityksensä aikana. Heidän muonaansa putkahti pehmolelu. Nyt selviää, että iso korsto ja joku akka kuulivat viestin, joten he kaksi soluttautuivat pahisten luo ja onnistuivat jättämään lelun viestiksi. Tähän selvennykseen meni vartti elämästäni.

Sitten tiedettä. Se melkein menee läpi hyvällä tahdolla & tässä asiayhteydessä, että vangittu tieteilijä tietää kukkapölyn aiheuttavan eläinpennuille hallusinaatioita, joita hyödyntämällä voi sukeltaa lasten alitajuntaan. Oletko käynyt vauvan kanssa Prismassa? Sitten hän varmasti muistaa reissun vielä 10-vuotiaanakin, kunhan hän vetää aineita nenään ja olet vieressä ulisemassa "katso logoa, katso logoa". Tieteilijä saa ongittua pari johtolankaa karkkiperse Gusin menneisyydestä. Tässä meni taas vartti, mutta: heureka? Ei. Ensimmäinen kausi selitti enemmän Gusin syntytarinasta. Nyt pitäisi samaistua tieteilijän tietämättömyyteen.

Arvostelen vielä ne 2 sekuntia, jotka katsoin 5 kertaan. Se on "klassista", kun vanki provosoi vartijaa kovistelemaan itseään, jotta avautuu tilaisuus varastaa jotakin. Gus näkee maassa väriliituja. Vanginvartija heittää hänet välittömästi liitujen päälle, jolloin yllättynyt Gus nerokkaasti nappaa pari mukaan. Yllättyneisyyden on mahdollisesti tarkoitus olla onnistumisen iloa? Gus kaatui tahallaan samalla kun häntä tönäistiin? Pointti on yhtä kaikki se, että tällaisista syistä en pelkää tekoälytaidetta. Jos ihmiset tahtovat jatkaa päävastuussa, minimivaatimus on se, että kliseet edes yritetään kirjoittaa ja toteuttaa terävämmin kuin fyysisen todellisuuden ulkopuolinen taho osaisi.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Infoa Provinssin ran... Elinvuosiaan voi myy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova