Tuorein sisältö

Lex Luthorin roolista kisaavat Pelle ja Tarzan Skarsgård

01.07.2023 klo 21.45 | Luettu: 1636 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Alexander Skarsgård (Tarzanin legenda, True Blood) ja Bill Skarsgård (Se 1 ja 2, Castle Rock) ovat veljeksiä ja Lex Luthor -ehdokkaita. Kumpikin osaa synkistellä. Äkkiä ajateltuna ohjaajan on järkeiltävä, onko Luthor tällä kertaa "Saatana, joka saattaa välittää" vai saatanan nilkki.

Kyseessä on elokuva Superman: Legacy, joka on kesällä 2025 valmistuva uusi alku DC-universumille.

Ei ole tiedossa, kisaako Luthorin roolista yhä myös Nicholas Hoult (Tolkien, Mad Max: Fury Road). Hänet mainittiin ensin, mutta hän on sittemmin osallistunut koekuvauksiin koskien itsensä Teräsmiehen roolia. Sen kisan hän hävisi. Poloinen Hoult tavoitteli myös Batmanin roolia, kun The Batman oli työn alla.

David Corenswet (The Politician, Hollywood) on Teräsmies ja Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel, House of Cards) on Lois Lane.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirjalähde: erityish... Musiikintekijä Hy Za... >

Keskustelut (1 viestiä)

lqbvlakdoabfnwa

01.07.2023 klo 22.33

hoult ehottomasti nuo skarsgardit on ihan kuin se zuckerbergluthor batman vs supermanissa. john wickin pahiksena kelpasi mut jos samanlainen flamboyant homoviba on luthorina ni gunnin sarja on tuhottu jo alkuunsa. tosin ironista et niin se spaceykin sit oli pedo mut ehka se selitti returnsin epaonmistumosta kans. luthor sais kyl muutenkin ol asteen vanhempi ku edes hoult. parikymppiset miljonaarinerot on aina epauskottavia voisivat vaik hugh grantia tai josh brolinia pohtia
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova