Tuorein sisältö

Succession 27/39: jokainen jakso on yhtä juhlaa, kun jokaisessa jaksossa juhlitaan

26.08.2023 klo 23.00 | Luettu: 794 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 7:
Too Much Birthday


Firman johto "ei juhli", mutta numerot saatiin kohdilleen, joten kukaan ei joudu vankilaan. Näin pösöt pelaavat. Vävypojan helpottunut reaktio on yhdistelmä ideaalista hääyön orgasmia ja Street Fighter II:n bonuskenttää. Tämä toimii.

"Ei juhli" ei ole koodinimi jakson mittaisille kemuille, joihin kaikki hahmot aina osallistuvat. Firman johto vain kilisyttää laseja. On siis aikaa myös Kendallin synttäreille!

Koristelu viittaa biologiaan, joten nilkkiveli alkaa heti vitsailla insestistä. Ehkä tämä on käytännön pila. Ehkä yksi sarjan kirjoittajista tiesi, että koristevagina syöksee dialogista vastaavan kollegan oidipaaliselle linjalle. Sitten hänkin vaivaantui, kun kollega jatkoi ja jatkoi.

Sarja hallitsee nämä jutut, tehtyään saman 26 kertaa. Sisarukset ovat riidoissa, joten taas he leikkivät, aiheiden ollessa isompia kuin pienen valtion tulevaisuus. Kendallilla on sauma tylyttää liberaalia siskoaan natsien hyysääjäksi. Nilkkiveli & sisko yrittävät murtautua VIP-osastolle vietelläkseen "varmasti" tärkeän ruotsalaisen Tarzanin. Faija tarjoaa Kendallille miljardeja, jos Kendall suostuu päättämään sarjan tähän, mutta vielä on nimipäiviä jäljellä.

Ison oivalluksen tarjoaa Kendall itse: hän yrittää kovasti, jotteivät nämä tunnu perseenreiän synttäreiltä, mutta se ei onnistu. Hän jättää väliin kaavailemansa huipennuksen, joka kuulostaa siltä, kuin kirjoittajat olisivat aidosti harkinneet sitä, kunnes Kendallin mania- ja addiktiojuonet unohtuivat (toistaiseksi).

Kendall kehittää pakkomielteen lapsiensa lahjasta, joka hukkui, koska vain lapsien voi olettaa välittävän. Nilkkiveli on olevinaan iloinen, koska hän on se, "jota isi tykkää panna". Sisko muotoilisi asian toisin, mutta hän on pettynyt heikentyvään asemaansa. Nämä kolme lausetta muodostavat teeman. Tämä jakso kannatti tehdä (ja katsoa), mutta pari melkein yhtä hyvää olisi kannattanut jättää välistä (katsojanakin?) kontrastin vuoksi.


Keskiarvo 27 jakson jälkeen:


< Jakso 26/39 --- Jakso 28/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< American Horror Stor... Näyttelijä Bill Murr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova