Tuorein sisältö

Succession 11/39: poika joutuu hokemaan isän olleen oikeassa eli Helvetin 5. piiri

20.05.2023 klo 23.15 | Luettu: 728 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1:
The Summer Palace


Kausi alkaa raukeasti mutta moitteettoman kiintoisasti. Ei tee haavaa sanoa, miltä jakso hieman haiskahtaa: jos sarja olisi lopetettu 1. kauden jälkeen ja tekijät olisivat joutuneet tekemään vielä yhden selventävän jakson, se voisi olla 90% tällainen.

Tuhlaajapoika on lillunut pari päivää kylpylässä tahattoman kuolemantuottamuksen jälkeen. Nyt hän nuutuneena tottelee isiä ja ottaa vastaan haukut muilta, jotka eivät tiedä, miksi hän palasi isin syliin.

Isi sai suuren moraalisen voiton, mutta perheen firma on yhä uhattuna. Media-ala on muutoksissa ja firma on romuluinen. Isi pitää taukoa avoimesta megalomaniasta ja pohtii, pitäisikö firma sittenkin myydä hyvän sään aikana. Hän on valmis taistelemaan, muttei ilman syytä, joten kakaroista pitäisi löytyä seuraaja kuten aiemminkin. Hän puhuu heille näennäisen rehdisti. Käy järkeen, että merkittävä asema on menossa nyt tyttärelle, joka empii hyvistä syistä, mutta on kiinnostunut.

"Alustavan yleisluontoisissa" suunnitelmissa on tavallaan epilogin tuntua, mutta alku tämä on. Tuhlaajapojan entisillä liittolaisilla on yhä nurkanvaltaus mielessä. Isi pakottaa pojan viemään porukalle viestin, johon sisältyy kärkevä uhkaus, joten se on lupaus kuplivista juonista. Epämukavasta nihkeydestä nautiskellaan jo nyt.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 10/39 --- Jakso 12/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disneyn torpedoima f... Nyt on asiallista ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova