Tuorein sisältö

Invincible 2-3: mulkut kiusaavat yksisilmäisiä hirviöitä

10.05.2024 klo 21.40 | Luettu: 498 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
This Missive, This Machination!


Sankari väistää 40 v. ja neitsyt -skenaarion luopumalla leluista ja sekstailemalla tyttöystävän kanssa. Buu! Sarjakin tietää, ettei tämmöistä jaksa, joten kertoja ryhtyy satuilemaan kyklooppimaisista avaruusolennoista. Sankarin isän edustamat "pahat teräsmiehet" valtasivat heidänkin planeettansa. Se, että pahat terikset hakkaavat yksisilmäisiä hirviöitä, rimmaisi hienosti sen kanssa, että ainoa hyvä teris takoo omaansa, mutta kun ei, ihmisten välistä vuorovaikutusta pitää aina harrastaa.

Asiallisemmin ilmaistuna jakso näyttää taas, miten yksinkertaisilla tavoilla kliseisyyden maun voi välttää. Päähenkilöllä (minkä tahansa tarinan päähenkilöllä) kerrankin menee hyvin suhderintamalla. Jakso vilkaisee, miten kulkee mm. äidillä, joka hakeutuu vertaistukiryhmään isästä johtuen, ja kahdella tyypillä, jotka ovat jääneet vaille normaalia lapsuutta. Saippua on itsevarman hidastempoista.

Aluksi jakso keskittyy Allen-alieniin, joka on tuottaja Seth Rogenin ääninäyttelemä kyklooppi ja kansansa ainoa supersankari. Hän raportoi esimiehille Invinciblestä, johon hän luottaa. "Galaktinen politiikka" lienee tarkoituksella hutiloitua, sillä tämäkin osio pyrkii myymään yhden pelurin perusjamppana, mikä taas vaihteeksi tekee brutaalista väkivallasta shokeeraavaa.

Kun Invincible päättää lähteä pelastamaan pari miljardia ötökkää (ei kyklooppia) toiseen galaksiin, hän on alakuloisissa tunnelmissa kuin jouluaamuna hälytetty putkimies, mutta tyttöystävä ymmärtää. Oi! Tämä riittäisi, mutta viimeisestä kohtauksesta päätellen lajityypin mukaiseen vauhtiin saatetaan päästä pian.


Keskiarvo 11 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rillit huurussa -täh... Uudeksi raskaamman m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova