Tuorein sisältöVain otsikot

Videoarvostelu: Lonely Mountains Downhill, ihanan rentouttavaa mäkipyöräilyä

Peliuutinen 16.11.2019 klo 09.00

Pelit tuppaavat olemaan usein kiihkeitä adrenaliinihyökyjä tai muuten vain kovaa tunteenpaloa. Vaan tässäpä pelissä on lupa jopa nautiskella. No, löytyyhän siitä vähän vauhdikkaampaakin meininkiä mutta siihen ei ole pakko tarttua. Kaunis ja linnunl... Lue lisää

1 kommentti


No jopas! Pelaamalla ja katsomalla Overwatchia ansaitset uniikkeja Mercy-aiheisia kamppeita

Peliuutinen 15.11.2019 klo 22.00

Aiemmin uutisoimme uudesta Overwatch-novellista, joka kertoo Mercyn eli tohtori Angela Zieglerin tarinan. Samalla nähtiin kuvamateriaalia, jossa Mercy oli pukeutuneena lääkärin takkiin. Lääkärintakki onkin nyt saatavilla Overwatch-pelissä tohtorin ... Lue lisää

0 kommenttia


Star Warsin Stormtrooper -ulkoasu saapuu Fortniteen - hankkimiseen on kaksi vaihtoehtoa

Peliuutinen 15.11.2019 klo 20.00

Tänään julkaisunsa saanut Star Wars Jedi: Fallen Order kolkuttelee myös Fortniten ovia. Fortniten kauppapaikalle on nimittäin saapunut ostettavaksi Stormtrooper-ulkoasu, jonka voi lunastaa 1500 V-bucksilla eli noin 15 euron hintaan. Halutessaan Sto... Lue lisää

1 kommentti


Decay of Logos

Peliarvostelu 15.11.2019 klo 18.53

Kävin vuoden alussa piipahtamassa Göteborgissa Thunderful-studiolla, jossa pääsin kokeilemaan pienen portugalilaisen indie-studion kehittämää Decay of Logosta. Muistan, että session aikana teos jätti itsestään positiivisen mielikuvan. Jäin mielenkiin... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Razer Huntsman Tournament Edition

Viihdeartikkeli 15.11.2019 klo 18.13

Uutta Razeria pukkaa taas, tällä kertaa tenkeyless-mallista. Huntsman TE:ssa numeronäppäimistö on siis pudotettu pois oikeasta laidasta, joten pöydälle jää huomattavasti enemmän tilaa sitä tarvitsevalle. Monien suurempien näppäimistömallien rinnalla ... Lue lisää

0 kommenttia


Yli sadan maan Destiny-fanit keräsivät lähes 1,5 miljoonaa euroa lastensairaaloille

Peliuutinen 15.11.2019 klo 18.00

Bungie Foundation tiedottaa, että ensimmäisestä Game2give-hyväntekeväisyystempauksesta kertyi Pohjois-Amerikan lastensairaaloille lahjoitettavaksi yli 1,6 miljoonaa dollaria (hieman alle 1,5 miljoonaa euroa). Tapahtumaan osallistui 40 000 lahjoitta... Lue lisää

0 kommenttia


Pelihöpöttäjien pioneerille kunniaa: wabbit pokkasi GameXpo Awardin

Peliuutinen 15.11.2019 klo 16.00

GameXpo-tapahtuma on käynnistynyt Helsingin Messukeskuksessa ja perinteinen GameXpo Award -palkintokin on jo jaettu. Tänä vuonna se meni esport-selostuksen Suomi-pioneerille, Teemu "wabbit" Hiiliselle. Teemu Hiilinen on Suomen ensimmäinen ammatt... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi ennakoi: Kingdom Under Fire II sekoittaa MMO-RPG-RTS-animetappelun oudoksi ja hirvittävän kalliiksi verkkopeliksi

Peliartikkeli 14.11.2019 klo 16.00

Pressireissut voivat olla joskus tylsiä kalvosulkeisia, joskus melkeinpä silkkaa sirkusta. Kingdom Under Fire II -morpin kinkerit saksalaisessa 1200-luvulla rakennetussa linnassa olivat enemmänkin jälkimmäistä. Ei se aivan väärin ollut. Eteläkor... Lue lisää

0 kommenttia


Opeth - In Cauda Venenum

Viihdeartikkeli 13.11.2019 klo 01.08

Opeth on saavuttanut urallaan pisteen, jossa se voi tehdä mitä tahansa ilman, että tämä yllättää bändin fanikuntaa. Ruotsin progeryhmä loi nahkansa niin perusteellisesti Heritage-albumillaan, että muutoksen myötä mikään ei tunnu herättävän riitasoint... Lue lisää

0 kommenttia


Men in Black: International

Viihdeartikkeli 12.11.2019 klo 22.00

Men in Black: International floppasi ja haukuttiin lyttyyn, mutta ehkä tuttu nimi tuo tuhat klikkausta tavoiteajassa. Iloisena yllätyksenä leffa on jatko-osista siedettävin. Siitä en väittele, ovatko yksityiskohdat vähemmän vinossa nyt vai Smithin ... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Kolmet langattomat kuulokkeet kahdesta hintaluokasta

Viihdeartikkeli 12.11.2019 klo 14.00

Steelseries Arctis 1 Wireless Viime heinäkuussa arvion Arctis 1-kuulokkeet 4,5 tähden arvoisiksi (arvio), erityisesti 60 euron hintalappuunsa nähden. Nyt markkinoille on tullut samaa tuotenimeä kantavat Arctis 1 Wireless - kuulokkeet - siis samoje... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi tuhlasi: Replicade X Tempest & Centipede

Peliartikkeli 11.11.2019 klo 19.00

Vuosi 2019 tuntuu olevan erilaisten minikokoisten pelikabinettien kulta-aikaa. Sorruin siis tilaamaan ulkomailta kaksi 1:6-mittakaavaan tehtyä tarkkaa jäljennöstä klassikkopeleistä. Laite: Replicade X Tempest, Replicade X Centipede Hint... Lue lisää

1 kommentti


Felix the Reaper

Peliarvostelu 11.11.2019 klo 17.41

Voi mikä onnettomuus! Kuolemanministeriössä töissä oleva Felix on nimittäin rakastunut elämänministeriössä työskentelevään Bettyyn. Rakkaudesta ja suhteesta ei voisi tulla mitään, sillä neitonen on elämän suuri lähettiläs, kun taas Felix on vain pime... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi katsoi: Syksyn 4K-elokuva-toimintaa

Viihdeartikkeli 11.11.2019 klo 10.10

Detective Pikachu En ollut muksuna kummoinen Pokemon-fani, mutta psyduck koristaa edelleen tietokoneeni päällystää ja Paras-nimisen pokemonin kortti on tallessa, koska se on paras. Kun Detective Pikachu saapui teattereihin ja Ryan Reynoldsin Deadp... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Mega-CD-avaruuskoiria

Peliartikkeli 10.11.2019 klo 20.30

Isänpäivän ohjelman sekaan mahtui kuin mahtuikin parin pelin mittainen jakso, jossa tutustutaan sekä ennestään täysin tuntemattomaan että tunnettuun mutta pelaamattomaan tuotantoon. Pelit: Wonderdog, Silpheed Pelataanpa-pelien lista: tiny... Lue lisää

0 kommenttia


Booksmart

Viihdeartikkeli 09.11.2019 klo 13.10

On viimeinen päivä lukion tapaisessa laitoksessa. Molly ja Amy viimeistelevät perintöään hikipinkoina. Heidän hallituskaudellaan luokassa ei kerskailtu siitä, minne kukakin jatkaa, mutta näin meidän kesken heillä on hyvin pullat uunissa, kuten vanh... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Kasa Cam 120 ja 200 - edullinen ja toimiva valvontakamera sisään ja ulos

Viihdeartikkeli 08.11.2019 klo 16.00

Kodin, toimiston ja muiden rakkaiden tai tärkeiden kohteiden valvonnassa on aina omat haasteensa. Miten voit olla varma esimerkiksi lomamatkalla, ettei kukaan törkimys könyä kutsumatta kylään? Tai käykö vuokraisäntä luvatta penkomassa paikkoja. Kävik... Lue lisää

0 kommenttia


Age of Wonders: Planetfall

Peliarvostelu 08.11.2019 klo 12.14

En ole koskaan pelannut 4X-genreen kuuluvia pelejä, joten Age of Wonders: Planetfall on minulle ensimmäinen kosketus kyseiseen genreen. Kieltämättä hikikarpalot valuivat otsalle, kun ensimmäisen kerran avasin pelin ja näin planeetan pinnan. Ruutu vil... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Rebel Cops (PS4)

Peliartikkeli 08.11.2019 klo 11.01

Vuonna 2012 julkaistu XCOM: Enemy Unknown aloitti melkoisen pelibuumin, kun yrittäjä toisensa jälkeen keksi, että vuoropohjaiselle taktikoinnille oli tilausta. Yrittäjien joukkoon on mahtunut milloin mitäkin ideoita, koska yleensä pelkkä XCOMin apino... Lue lisää

0 kommenttia


FIFA 20

Peliarvostelu 06.11.2019 klo 09.57

Joukkueurheilun kuningaslaji jalkapallo on hemmotellut suomalaisia oikein urakalla niin tosielämän kuin virtuaalikentänkin puolella. Huuhkajien karsintatahtia seuranneilla on ollut aiheensa juhlaan, joten kyllähän kansanjuhlaa kelpaa toistaa myös pel... Lue lisää

0 kommenttia


His Dark Materials: Kultainen kompassi floppasi, joten otetaan sama 5 kertaa hitaammin

Viihdeartikkeli 05.11.2019 klo 23.00

Kausi 1: Jakso 1 Lyra's Jordan Oho: siitä on 12 vuotta, kun tarkoitukseni oli lukea kirjat. Kultainen kompassi -elokuvan aikoihin kohistiin, että Universumien tomu eli His Dark Materials on ateistinen jytkysaaga, tai järjestäytyneen uskonnon kr... Lue lisää

2 kommenttia


The King

Viihdeartikkeli 05.11.2019 klo 22.00

Netflix-elokuva The King tuntuu loppujen lopuksi Agincourtin taistelun kehystykseltä. Ei ole kivaa olla kuningas, kun Yhdistynyt kuningaskunta hajoilee. Nuori Henry V uskoo sovitteluun, mutta kun Monty Python -henkiset ranskalaiset pieraisevat häne... Lue lisää

1 kommentti


Concrete Genie

Peliarvostelu 05.11.2019 klo 14.12

Taiteellisia pelejä on nähty ennenkin PS-alustoilla ja Concrete Genie jatkaa tuota linjaa. Peli tuo mieleen ?kamin, Flowerin ja Journeyn kaltaiset monenlaiseen pelaamisen rytmiin mukautuvat ikimuistoiset seikkailukokemukset. Se, onko siitä samanlaise... Lue lisää

0 kommenttia


Call of Duty: Modern Warfare

Peliarvostelu 04.11.2019 klo 15.20

Minulla on kahdesti vuodessa juhlapäivä. Toinen niistä on joulu, koska silloin saa syödä paljon hyvää ruokaa. Toisen kerran juhlin, kun Call of Duty -sarjan uusin osa ilmestyy. Tänäkin syksynä koin pienoista pettymystä kun betatesti oli ohitse, sillä... Lue lisää

4 kommenttia


V2.fi testasi: Sensei Ten, Kain 120 AIMO ja Pulsefire Dart

Peliartikkeli 04.11.2019 klo 12.43

Pelitarvikkeiden joulumarkkinat täyttyvät kuhisten uutuuksista, onhan glögijuhlaan enää alle kaksi kuukautta aikaa. Tällä kertaa testasimme eri valmistajilta kolme hiirtä, jotka ovat kaikki teknisesti hyvin samankaltaisia, mutta monen näköisiä erojak... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: SNES-tilastojen kaunistelua

Peliartikkeli 03.11.2019 klo 20.30

Selailin Pelataanpa-videoiden listaa ja panin merkille, että Super Nintendo on jäänyt selvästi taka-alalle. Tämä ei johdu siitä, ettenkö laitteesta pitäisi, joten kaunistellaanpa numeroita ja käsitellään muutama peli vähän normaalia pidemmässä vi... Lue lisää

2 kommenttia


Terminator: Dark Fate

Viihdeartikkeli 02.11.2019 klo 18.00

The Terminator paljasti aikaluupin suojelevan myyttistä alfaurosta. Terminator 2 antoi prinsessan ja aksenttiroiston tehdä luupin tarpeettomaksi. On mahdotonta jatkaa. Karaistunut prinsessa ei voi kehittyä lisää täydellisen voiton jälkeen. Oli ulja... Lue lisää

8 kommenttia


The Outer Worlds

Peliarvostelu 01.11.2019 klo 11.31

Mitä saadaan, kun 15 vuotta vanha avaruuslehmipojufantasia yhdistetään yli 20-vuotiseen, post-apokalyptiseen roolipeliklassikkoon? Vastaus on – ihmeellistä kyllä – koko vuoden freesein ja hauskin roolipeli! Muna vai mutanttikana? Kulunut syksy ... Lue lisää

4 kommenttia


Bouncer Story - suomipeli tuo pelin takaisin mobiilipeliin

Peliartikkeli 31.10.2019 klo 17.00

Tamperelainen indiestudio Helmi Games julkaisi äskettäin ensimmäisen pelinsä, Bouncer Storyn. Mobiilialustoille julkaistu peli on varsinainen vastavirran kiiski, sillä se rikkoo jotakuinkin kaikkia tämän päivän mobiilipelibisneksen sääntöjä. Pahiten ... Lue lisää

4 kommenttia


Borderlands 3

Peliarvostelu 31.10.2019 klo 10.38

Pitkän ruinaamisen jälkeen Borderlands-sarjan fanit saivat viimein kaivatun kolmannen virallisen osan, kun Gearbox tarttui tuumasta toimeen. Fanit saatoivat siis lähteä kotiin, sillä kaikki oli hyvin? No ei ihan, sillä Epic Games Store -yksinoikeus s... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova