Tuorein sisältöVain otsikot

The Handmaid's Tale 1-3: pidä kiinni klitoriksestasi päivänä jona luottokortti ei kelpaa

Viihdeuutinen 17.08.2019 klo 23.00

Kausi 1: Jakso 3 Late Takaumassa naisten luottokortit kuoletetaan, konekiväärinilkkien saattaessa heidät ulos työpaikoilta. Nykyisyydessä koleat ämmät kohtelevat Junea silkkihansikkain ja toivoa täynnä, koska hänen kuukautisensa ovat 5 minuutti... Lue lisää

0 kommenttia


Eipä yllätä: Krypton on lopetettu ja Lobo on peruttu

Viihdeuutinen 17.08.2019 klo 17.40

Teräsmiehen isoisästä kertova tv-sarja Krypton on lopetettu. Toinen kausi päättyi torstaina. Ensimmäinen kausi oli menestystarina Syfy-kanavalle, mutta katsojaluvut ovat laskeneet reilusti. Tähän tietoon tarina Teräsmiehen isän kidnappauksesta jä... Lue lisää

0 kommenttia


Sub-Zeron löytänyt Mortal Kombat -leffa kourii Liu Kangia

Viihdeuutinen 16.08.2019 klo 22.40

Kunhan neuvottelut sujuvat, Ludi Lin on Liu Kang uudessa Mortal Kombat -elokuvassa. Mortal Kombat -pelit kertovat ulottuvuuksien välisistä taisteluturnauksista ja Liu Kang on perinteisesti maapallon suurin toivo. Robin Shou näytteli häntä 90-luvun el... Lue lisää

0 kommenttia


Pelisohva S4E5: Worthy (Amiga)

Peliartikkeli 16.08.2019 klo 16.31

Tällä kertaa Pelisohvalle saapuu jälleen uutta tuotantoa oleva peli. Tuore Amiga-julkaisu Worthy ihastuttaa Jukkaa, mutta miksi Mikko vaikeroi tuskissaan? Vanhat Pelisohvat soittolistana Kuvaus ja leikkaus: Nanne Kukkura Kiitos: Honor... Lue lisää

0 kommenttia


Ion Fury

Peliarvostelu 16.08.2019 klo 16.30

Moni tekee nykyään retrohenkisiä pelejä, osa jopa alkuperäisillä työkaluilla. Mutta että joku tekee uuden 3D-räiskinnän yli 20 vuotta vanhalla pelimoottorilla ja vuolee silti siitä totaalista pelikultaa? Täytyy oikein hattua nostaa, sillä osittain ... Lue lisää

2 kommenttia


Once Upon a Time ... in Hollywood

Viihdeartikkeli 15.08.2019 klo 18.20

Quentin Tarantino oli vauhdissa vuosikymmenen, mutta nyt täytyy varoittaa, että leffa on suhteellisen hyvä (kilpailijoita oivempi), eikä niinkään ehyt. Hullun nerouden sijaan löysin maneereita. Kiinnostuneen tulee opiskella Charles Mansonin kulttia... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Kasa Smart Light Bulb Multicolour

Viihdeartikkeli 14.08.2019 klo 18.35

Mitä kaikkea nykyajan älykoti tarvitseekaan? Älyjääkaapin, älyvessanpöntön, älyherätyskellon? Nah, varustelu alkaa älyvalosta! TP-Linkin tunnelmalliset ja tilanteen mukaan säätyvät älyvalot ovat kelpo vaihtoehto fiksumpaa valaistusta kaipaaville. ... Lue lisää

0 kommenttia


Pawarumi

Peliarvostelu 13.08.2019 klo 18.42

Suhteeni shoot’em’up-peleihin on mutkikas. Ensimmäinen peli, jota pelasin tosissani päiväkausia oli Gradius (tarkemmin ottaen MSX:n Nemesis) ja siitä lähtien avaruusräiskintää on tullut hankittua ja pelattua enemmän tai vähemmän. Syvät Dreamcast-symp... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi ennakoi: Gloomhaven Digital Edition ja Killsquad (PC)

Peliartikkeli 12.08.2019 klo 19.55

Gloomhaven Digital Edition Lautapelien ystäville Gloomhaven tuskin kaipaa esittelyä. Kirjoitushetkellä jo toista vuotta putkeen BoardGameGeekin lautapelilistojen kärjessä keikkuva ”elävä lautapeli” tarjoaa kepeää roolipelailua, hahmonkehitystä, sa... Lue lisää

0 kommenttia


Rammstein: Lindemann tuli kasvoilleni ja nautin siitä

Viihdeartikkeli 12.08.2019 klo 16.12

Saksalaisen industriaalimetalliyhtye Rammsteinin fanit ja aiemmissa konserteissa käyneet tietävät, että yhtyeen livekeikat ovat jättimäisiä ja tulisia metallijuhlia. Bändi tunnetaan liekityksistään, joka on niin rajua, että muutaman vuoden takaisella... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: Jeff Minter -spesiaali

Peliartikkeli 11.08.2019 klo 20.30

Sain viime viikolla harvinaisen tilaisuuden tavata Jeff Minterin, erään pisimmän uran tehneistä pelinkehittäjistä. Mukava jutustelu inspiroi tutkimaan miehen ensimmäisiä tuotoksia 1980-luvun alkupuolelta, joten löin C64:n tulille ja otin maistiai... Lue lisää

2 kommenttia


Angry Birds -elokuva 2

Viihdeartikkeli 10.08.2019 klo 15.00

Angry Birds -elokuva kertoo itsemurhapommittajista ja amerikkalaisista sioista yhtä selkeästi kuin suosikkipiirrettyni kertovat mielenhäiriöistä(ni). On mahdotonta, että jatko-osa naurattaa yhtä paljon, joten olin vähällä jäädä kotiin. Alku on lupa... Lue lisää

0 kommenttia


Air Warrior laskeutui Suomeen 1994 - mullistava MMO-peli loi edelleen jatkuvan simuyhteisön

Peliartikkeli 10.08.2019 klo 11.00

Vaikka nettipelejä kuvitellaankin välillä joksikin nykyajan jutuksi, niin verkkopelaaminen alkoi Suomessakin jo 1990-luvun alkupuolella. Yksi tärkeimmistä MMO-aikakauden peleistä oli verkkolentosimulaattori Air Warrior, joka jälkeläisineen loi Suom... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi pelasi: Iratus: Lord of the Dead (PC)

Peliartikkeli 09.08.2019 klo 10.30

Tällä kertaa V2.fi:n ennakkotestaukseen päätyi pietarilaisen Unfrozenin kehittämä Iratus: Lord of the Dead. Iratus ei ole mikä tahansa tsompien tirehtööri, vaan nimensä mukaisesti nekromantikkojen nekromantikko ja kuolleiden lordi. Hirviöitä herättel... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Fantasy General 2 kevytstrategiaa HoMM-hengessä

Peliartikkeli 08.08.2019 klo 09.00

Muinaisella pelirautakaudella SSI oli yksi parhaista pelitaloista - ja voi että firma vuolikin kotvan kultaa, kun kevytstrategia Panzer General lumosi myös valtavirtapelaajat. General-sarjaan julkaistiin jatko-osa jos toinenkin, joista yksi oli vuo... Lue lisää

0 kommenttia


Gloryhammer - Legends from Beyond the Galactic Terrorvortex

Viihdeartikkeli 07.08.2019 klo 19.22

Alestorm-kippari Christopher Bowesin perustama Gloryhammer on saapunut kolmannen studioalbumin rajapyykille. Tarjolla on jälleen mahtipontista sekä sinfonisia elementtejä sisältävää voimametallia, joka on luotu pilke silmäkulmassa kaikkia genren ma... Lue lisää

1 kommentti


Wolfenstein Youngblood

Peliarvostelu 07.08.2019 klo 11.16

Wolfenstein-sarja on modernin pelaamisen iloisimpia tarinoita. Harva olisi uskonut, että ruotsalainen MachineGames pystyisi ottamaan FPS-pelit genrenä aloittaneen peliveteraanin, ja modernisoimaan sen yhdeksi pelimaailman parhaista räiskintäpelisarjo... Lue lisää

2 kommenttia


Fighting with My Family

Viihdeartikkeli 06.08.2019 klo 22.00

Elokuva kertoo aiheesta, josta tiedän jotakin? Etovaa. Normaalikin elokuvamainen kärjistys saattaa haiskahtaa lapsille lässyttämiseltä. Lena Headey ja Nick Frost myyvät karismalla sen koomisen väittämän, että hahmot olivat rappioluusereita, kunn... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Motorola One Vision

Viihdeartikkeli 06.08.2019 klo 21.39

Huawein painiessa edelleen USA:n kauppapakotteiden kanssa, ovat muut Android-puhelimet saaneet enemmän mainos- ja palstatilaa. Yksi merkeistä on vanhan koulukunnan Motorola, jonka Moto G7 Plus -mallia kehuimme maaliskuussa (arvio). Kesällä testipenkk... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa + Säätämö: DCHDMI, Dreamcastin kuvanlaadun huippupiste

Peliartikkeli 04.08.2019 klo 20.30

Tänään on jälleen vuorossa kaksoisvideo, jossa ensin askarrellaan ja sitten pelataan. Noin 20-kertaisesti nopeutetussa maailmassa Dreamcastin äärimmäinen kuvanlaatuparannus asentuu näin: ...ja sitten kun minun piti esitellä sitä, päädyinki... Lue lisää

0 kommenttia


The Handmaid's Tale - Orjattaresi: tämä on laatusci-fiä, senkin Super Mario -pyörykät

Viihdeartikkeli 03.08.2019 klo 22.30

Puhuttu ja palkittu sci-fisarja kuulostaa nörttisivuston leipälajilta, mutta sankarittaret sipsuttavat hilkat päässä, eikä mitään klikata niin vähän kuin mummodraamoja... Margaret Atwoodin romaanin olen lukenut. Veikkaan osaavani sanoa jotakin omaa m... Lue lisää

3 kommenttia


Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Viihdeartikkeli 03.08.2019 klo 15.00

Agentti Luke Hobbsin ja Dom Toretton veljesrakkaus sykähteli, mutta Dwayne Johnsonin ja Vin Dieselin välit jäätyivät. Viis siitä, että psykopaatti Deckard Shaw tappoi Toretton kamun: Shawista tuli perhettä jo. Johnson haukkui sarjan miehiä herkkupy... Lue lisää

1 kommentti


Pelisohva S4E4: Pit Fighter (Arcade)

Peliartikkeli 02.08.2019 klo 20.20

Tällä kertaa Mikko kaivaa rojukasasta satunnaisen kolikkopelin piirilevyn, jonka toimivuutta hän ei ole itsekään koskaan testannut. Ja siitäkö riemu repeää! Vanhat Pelisohvat soittolistana Kuvaus ja leikkaus: Nanne Kukkura Kiitos: Honor... Lue lisää

0 kommenttia


Super Mario Maker 2

Peliarvostelu 02.08.2019 klo 13.24

Videopelit ja käyttäjän oma luovuus kohtaavat parhaimmillaan niin intuitiivisella tavalla, että pelinkehittäjät ovat itsekin yllättyneitä lopputuloksesta. Super Mario Maker on epäilemättä tällainen teos, jonka yksinkertaiset työkalut mahdollistavat l... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi pelasi: Apex Legends Battle Pass Season 2 - Battle Charge

Peliartikkeli 01.08.2019 klo 20.21

Apex Legendsin ensimmäinen kausi oli ja meni. Kun arvostelin Wild Frontier -nimellä kulkevaa kautta, jäi kokonaisuudesta hieman huono maku suuhun. Tiivistettynä: kaipasin viikko- ja päivätehtäviä, Battle Passin tasojen nousu oli liian hidasta sekä pa... Lue lisää

0 kommenttia


Slaughterhouse Rulez

Viihdeartikkeli 31.07.2019 klo 00.15

Simon Pegg & Nick Frost ovat käsite, mutta monikin on, jos ohjauksesta vastaa Edgar Wright, joka ei ole mukana poikien uudessa firmassa, jonka ensimmäinen elokuva ja askel kohti konkurssia on täällä tänään. Slaughterhouse eli Teurastamo on outo nim... Lue lisää

0 kommenttia


Please the Gods

Peliarvostelu 30.07.2019 klo 13.40

Please the Gods on oululaisen Surma Gamesin julkaisema retrohenkinen roolipeli, joka tarttuu rohkeasti kotimaiseen mytologiaan. Kyseessä on lohdullinen matka vanhoihin hyviin aikoihin, kun kiistat metsän petoja vastaan ratkaistiin noppia heittämällä ... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: PC Engine CD, osa 2 (uudemmat pelit)

Peliartikkeli 28.07.2019 klo 20.30

Viime viikolla aloiteltiin PC Enginen CD-laajennuksen pelien parissa, tällä viikolla katsastetaan alustan loppuvuosien tarjontaa. Laaturima siirtyy melkoisesti ylöspäin. Pelit: Gradius II, Zero 4 Champ II, Winds of Thunder Tilaa Retro R... Lue lisää

0 kommenttia


Kapernaum - kaaoksen lapset

Viihdeartikkeli 27.07.2019 klo 19.00

Slummeissa kypsyy. 12-vuotias libanonilainen Zain on tolkun mies, joka huolehtii pikkusiskosta kuukautisten aikaan, jotteivät vanhemmat tartu tilaisuuteen ja myy siskoa ensimmäiselle pervolle. Kehyskertomuksessa hän on nuorisovankilassa, koska puuk... Lue lisää

0 kommenttia


The Boys: kun supernilkit porskuttavat, Karpolla on asiaa

Viihdeartikkeli 26.07.2019 klo 23.30

Kausi 1: Jakso 1 The Name of the Game Nyt on teemoja ja potentiaalia. Pääni on puoli romaania sormiani edellä - mutta perusasiat ovat selkeitä. Tavallinen heppu on kyllästynyt supersankareihin. Karl Urban värvää hänet supereita vastustavaksi ag... Lue lisää

1 kommentti


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova