Tuorein sisältöVain otsikot

Uusi Bioshock-peli on tekeillä, kertoo toinen huhu

Peliuutinen 18.04.2018 klo 13.00

Tämän päivän peliuutiset ovat huhupohjalla, mutta mikäs siinä, jos huhuillaan mieleisistä asioista. USgamerin mukaan 'salainen 2K:n tiimi' työstää projektia nimeltä Parkside, jonka kerrotaan olevan uusi Bioshock-sarjan peli. Projekti on niin sal... Lue lisää

1 kommentti


Sotatantereelta kantautuu huhuja: Black Ops IIII:ssa ei ole yksinpeliä, mutta Battle Royale löytyy

Peliuutinen 18.04.2018 klo 11.06

Polygon huhuilee sisäpiirin tiedoista, joiden mukaan Call of Duty: Black Ops 4:ssä ei ole "perinteistä" juonella varustettua yksinpelikampanjaa. Lähteiden mukaan peli keskittyy co-op-pelitiloihin. Charlie Intel -sivusto taas kertoo kuullensa, e... Lue lisää

5 kommenttia


Switchin Dark Souls: Remastered viivästyy

Peliuutinen 17.04.2018 klo 23.00

Toukokuulle tähdätyn Dark Souls: Remasteredin alkuperäisestä nelikosta yksi on poissa, kun Bandai Namco ilmoitti Switch-version lykkääntyvän. Samalla yhtiö ilmoitti peliin liittyvän Solaire of Astora -amiibon julkaisun siirtyvän. Sekä teos että ... Lue lisää

0 kommenttia


Falke saapuu katutaistelijoiden kolmoskaudelle

Peliuutinen 17.04.2018 klo 20.00

Street Fighter V: Arcade Edition on saamassa vahvistusjoukkoja taistelurintamalle. M. Bison -hahmon vaihtoehtoiseksi klooniksi rakennettu Falke paljastettiin tänään. Falke liittyy taistelukaartiin huhtikuun 24. päivä. Hahmon erikoisominaisuuteen... Lue lisää

0 kommenttia


The Elder Scrolls Online matkaa Summersetin maisemiin

Peliuutinen 17.04.2018 klo 18.00

Kesä on Suomessa vasta tuloillaan (toivottavasti), mutta The Elder Scrolls Onlineen se saapuu varmasti, sillä Summerset-laajennus on tulossa peliin 21. päivä toukokuuta (PC, Mac) tai 4.kesäkuuta (PS4, X1). Viimeksi High Elvesien kotikonnuilla on... Lue lisää

0 kommenttia


Uusi God of War on kaikkien aikojen paras PS4-yksinoikeus, tuumaavat kriitikot

Peliuutinen 17.04.2018 klo 16.37

Push Square uutisoi, että Metacritic-palveluun kerättyjen peliarvioiden mukaan uusi God of War -peli on kaikkien aikojen parhaan vastaanoton saanut PlayStation 4 -yksinoikeus. Sen piste-keskiarvo on 95, kun laskettuna on arvostelut 86:lta sivus... Lue lisää

9 kommenttia


Konami julkisti uuden Castlevania-pelin, mutta äh ja äh

Peliuutinen 17.04.2018 klo 13.05

Linnavaanijafanit, pitäkää kiinni tuolinne käsinojista. Eurogamer kertoo, että Konami on julkistanut uuden Castlevania-pelin nimeltä Castlevania: Grimoire of Souls. Sitten ne huonot uutiset: a) kyseessä on mobiilipeli b) se julkaistaan va... Lue lisää

0 kommenttia


God of War

Peliarvostelu 17.04.2018 klo 11.44

God of War on kasvanut aikuiseksi. Jo vuosikausien ajan Sonyn tunnetuimpien ja suosituimpien pelisarjojen joukkoon kuuluneet pelit ovat tarjoilleet aivotonta mättöä, verta ja hurmetta koko rahan edestä. Verta ja mättöä ei puutu sarjan tuoreimmasta os... Lue lisää

11 kommenttia


Bravo Team

Peliarvostelu 16.04.2018 klo 12.00

Kun toimitukselta tuli käsky lähteä puolustamaan kunniaa Supermassive Gamesin luoman Bravo Teamin virtuaalitodellisille taistelukentille, niin tartuin epäröimättä haasteeseen. Kyllä meiltä on aina mies ja hevonen lähtenyt ja niin edelleen. Sotaväline... Lue lisää

0 kommenttia


Kirby Star Allies

Peliarvostelu 16.04.2018 klo 09.00

Kirby-pelit ovat varsinkin viime vuosina edustaneet minulle sitä tasoloikan lajia, jota voi käpertyä pelaamaan stressaavankin päivän jälkeen. Iloiset värit, musiikit ja ei-liian-haastava pelattavuus ovat ajanvietettä, jossa ei tarvitse otsa kurtussa ... Lue lisää

0 kommenttia


Hiljainen paikka

Viihdeartikkeli 15.04.2018 klo 23.00

Kauhuelokuvassa Hajuton paikka hipit haaksirikkoutuvat saarelle sokean ja kuuron leijonan kanssa. Hipit eivät ole saaneet riittävästi proteiinia aiemminkaan, joten taistelu ei tule kyseeseen: heidän on vain lopetettava haiseminen. Hipin tekee mieli k... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Halpaa Nintendoa

Peliartikkeli 15.04.2018 klo 20.30

Jatkaen hieman viime viikon teemasta: miten pelata edullisesti Nintendo-klassikkoja? Todennäköisesti halvin keino on ostaa Japanista käytettyjä Famicom-pelejä, jotka etenkin pelkkinä carteina ovat edelleen enimmäkseen nauruhinnoissa. Tässä jaksos... Lue lisää

5 kommenttia


Conflict of Heroes: Awakening the Bear

Peliarvostelu 14.04.2018 klo 11.00

Itärintaman kaislikossa suhisee, kun Katjushkan raketit lentävät ilmojen halki. Kaunis näky, paitsi jos satut olemaan puskahunni, jonka niskaan tulee just kohta shrapnellisadetta. Rakettiryhmälle riittääkin töitä taktisen mittakaavan Conflict of Hero... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: MLB The Show 18 (PS4) ja TT Isle of Man (X1)

Peliartikkeli 13.04.2018 klo 15.31

”Markus hei, sä kun oot urheilumiehiä niin teepäs näistä arvostelut”. Tottahan Manu toki turisi, mutta ehkä keskeisin kokemus on enemmän lätkän, futiksen ja romurallin puolelta. Vaan kenties uusien asioiden kokeilu antaisi lisäperspektiiviä – tai sai... Lue lisää

0 kommenttia


Rampage: iso kohtaa isomman

Viihdeartikkeli 12.04.2018 klo 23.00

Pelivanhus Rampage tarjoaa epävirallista King Kong -toimintaa Donkey Kongin tavoin. Senkin viimeisistä faneista takuulla syntyisi King of Kongin kaltainen dokumentti. Kongin serkku George, Godzillan täti Lizzie ja iso susi Ralph syövät kilpaa ihmisiä... Lue lisää

4 kommenttia


Dragon Quest Builders

Peliarvostelu 12.04.2018 klo 14.57

Mikään aivan uusi tuttavuus ei Dragon Quest: Builders ole, sillä alunperin peli julkaistiin jo 2016 pleikkarikolmoselle/neloselle ja Ps Vita -käsikonsolille. Vaikka vielä tämän saman vuoden aikana pelin toinen osa näkeekin päivänvalon, voi odotelless... Lue lisää

0 kommenttia


CMX - Alkuteos

Viihdeartikkeli 10.04.2018 klo 22.30

Kotimaisen rockmusiikin kulmakivi CMX jaksaa edelleen yllättää. Vaikka yhtye on kuluneiden vuosikymmenten aikana toistuvasti kokeillut musiikissaan uusia sävyjä, onnistuu joukon 16. studioalbumi Alkuteos silti erottumaan joukosta tuoreella otteellaan... Lue lisää

0 kommenttia


Woo! WrestleMania 34!

Viihdeartikkeli 09.04.2018 klo 20.42

CV:ssäni lukee: "maksoi WWE:stä, kun show kustansi 30 euroa". Nykyään firman historia kustantaa kympin, joten pitkänkin tauon kuroo umpeen. Se arvelutti, että ikäraja on laskenut, vaikka kolmannes uusista painijoista on partaisia possuja tyyliin Mick... Lue lisää

3 kommenttia


Sword Art Online: Fatal Bullet

Peliarvostelu 09.04.2018 klo 19.07

Pelaatko pelejä tuskanhiki kainaloissa ja verenmaku suussa? Puskevatko kiperät tilanteet moninpelissä adrenaliinia vereen? Sword Art Onlinen virtuaalimaailmassa pelkkä virtuaalihenki ei ole höllässä, vaan game overia seuraa myös pysähtynyt sydänkäy... Lue lisää

0 kommenttia


Voita podcastaajan unelmapaketti

Peliartikkeli 09.04.2018 klo 18.46

Voittaja on arvottu, onnittelut Petri Aarikka, Vantaa! Palkinnot lähettää Bluen edustaja Ruotsista. Blue Microphones tarjoaa yhdelle onnekkaalle V2.fi:n lukijalle Blue Microphones Yeticaster -mikrofonijärjestelmäpaketin, joka sisältää seuraavaa... Lue lisää

0 kommenttia


Brigsby Bear

Viihdeartikkeli 08.04.2018 klo 23.00

Et muista galaksin kovinta nallea Brigsby Bearia, mutta jos lapsuuden sankari Mark Hamill kiinnostaa, leffa saattaa palvella. Rooli on pieni, mutta leffa kertoo venähtäneestä lapsuudesta itsestään, kuten viime sunnuntaistani. Luontevin tapa vuorovaik... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Se oli tonnin seteli

Peliartikkeli 08.04.2018 klo 20.30

Tiettyjen retropelien hinta on hyvää vauhtia menettämässä kosketuksensa todellisuuteen. On kuitenkin olemassa keino nauttia tästäkin viihteestä ihan laillisesti, kunhan näkee hieman vaivaa ja käy kansainvälisillä verkko-ostoksilla. Pelataan paria... Lue lisää

14 kommenttia


V2.fi testasi: Blue Compass ja Radius III

Viihdeartikkeli 07.04.2018 klo 14.25

Bluen Yeti-mikrofoni on monien striimaajien suosikki ja itsekin pidin sen laadusta kovasti (V2.fi arvio). Kun Bluelta kyseltiin, haluaisinko sen seuraksi testata uuden Compass-mikrofonitelineen sekä Radius III -shockmountin, niin toki moiseen pyyntöö... Lue lisää

2 kommenttia


Rad Rodgers

Peliarvostelu 06.04.2018 klo 18.09

Mitä saa, kun yhdistää esimerkiksi League Of Legendsin, Evolven, Halo 5:n, Duke Nukem 3D:n ja Max Paynen parissa työskennelleet ihmiset? Vastaus: Slipgate Studiosin! Kickstarter-kampanjan kautta alkunsa saanut peli (mistä näitä mesenaattiteoksia oike... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi pelasi: Tigers on the Hunt

Peliartikkeli 06.04.2018 klo 15.00

Minä rakastan heksoja ja vuoropohjaisia sotapelejä. Mutta kyllä pelin täytyy rakastaa minuakin. Tigers on the Hunt ei rakasta, joten meidän lemmellämme ei ole tulevaisuutta. Toisen maailmansodan taisteluja niin itä- kuin länsirintamalla kuvaava Ti... Lue lisää

0 kommenttia


Näkemiin taivaassa

Viihdeartikkeli 05.04.2018 klo 21.00

Kaksi sotaveteraania rötöstelee Ranskassa ensimmäisen maailmansodan jälkeen. He eivät jaa aallonpituutta, mutta side pitää, sillä he ovat pelastaneet toisensa tykistötulen keskellä. Toinen on amoraalinen keski-ikäinen viiksipunkero, jonka silmissä on... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi haastatteli: HearthStonen Witchwoodin viimeistelijä

Peliartikkeli 05.04.2018 klo 10.35

Uutta Hearthstone-laajennusta Witchwoodia päästään todennäköisesti pelaamaan aivan lähiviikkoina. V2.fi nappasi (Skype)luurin kauniiseen käteensä ja haastatteli Blizzardin Mike Donais’ta, Hearthstonen Final Designin Principal Game Designeria. Siinä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Creative Pebble -kaiuttimet

Viihdeartikkeli 04.04.2018 klo 22.36

Bluetooth-kaiuttimien täyttäessä laatikot ja kirpputorit on kiva saada välillä testiin ihan tavalliset kaiuttimet. Tosin tavallista pienemmät ja nätimmät, sillä Creativen Pebble-kaiuttimet sopivat ainakin omaan design-makuuni varsin mainiosti - nämä ... Lue lisää

0 kommenttia


Warhammer: Vermintide 2

Peliarvostelu 03.04.2018 klo 18.44

Kolmisen vuotta sitten julkaistu Warhammer End Times: Vermintide oli melko liberaalisti Valven Left 4 Dead -pelien konseptia lainaava rottamiesten lahtaamiseen keskittyvä toimintapeli. Neljä pelaajaa tai bottia yhdistivät voimansa Warhammerin maailma... Lue lisää

0 kommenttia


Kerbal Space Program: Making History Expansion

Peliarvostelu 02.04.2018 klo 14.34

Jokaisen keittiöastronautin rakkain fysiikkalelu Kerbal Space Program (KSP) on kivunnut aikamoisen vuoren päästäkseen nykyiseen asemaansa. Lojaali fanikunta on tehnyt realismiin nojaavasta raketinrakentelupelistä tarpeeksi suositun, jotta avaruuteen ... Lue lisää

0 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova