Tuorein sisältöVain otsikot

Undead Horde

Peliarvostelu 20.06.2019 klo 15.21

Voi kuinka olenkaan odottanut, että pääsen arvioimaan taas tamperelaisen 10tons Ltd. -studion peliä! Undead Horde on heiltä nimittäin jo viides teos, joka pääsee arviopöydälleni enkä voisi olla iloisempi, että pääsen katselemaan, mitä tämä eläviä ja ... Lue lisää

4 kommenttia


Lisälaitevalmistajalla on tekeillä kasa ''Switch Minin'' varusteita, Nintendo pysyy vielä hiljaa

Peliuutinen 20.06.2019 klo 13.12

Moni odotti huhutun 'kannettavamman' Nintendo Switchin julkistusta E3-tapahtumassa, mutta sitä ei kuulunut eikä näkynyt. Nyt kiinalaisen lisälaitevalmistaja Honsonin valikoimasta on löytynyt sivullinen Switch Minille tarkoitettuja varusteita - ja nii... Lue lisää

0 kommenttia


Toronton tuore tähti koristaa NHL 20:n kantta - myös uusia ominaisuuksia julkistettiin

Peliuutinen 20.06.2019 klo 10.54

Viime yönä julkistettiin NHL 20:n kansikuvapelaaja ja se on Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Auston Matthews. Matthews on ollut Maple Leafseissa vuodesta 2016. "Lapsena ihailin aina pelaajia, jotka olivat päässeet NHL-pelin kanteen. Tämä on... Lue lisää

1 kommentti


Twitch panostaa e-urheiluun ja hankkii Bebon

Peliuutinen 19.06.2019 klo 22.00

Nettijätti Amazonin nykyään omistama Twitch on striimauspalvelujen ehdoton ykkönen ja nyt se aikoo uusimman hankintansa myötä panostaa entistä enemmän myös e-urheiluun. Viimeisimpänä yrityksenä Twitch on hankkinut entisen some-yritys Bebon. A... Lue lisää

0 kommenttia


Lisää tekemistä juhannukseksi - Monster Hunter World: Icebornen beetatesti alkaa viikonloppuna

Peliuutinen 19.06.2019 klo 20.00

Jos juhannukseksi ei ole vielä muita suunnitelmia, niin Playstation Plus -käyttäjät voivat viikonloppuna pelata Capcomin toimintapeli Monster Hunter World: Iceborne beetatestia. Pelin beetatestivaihe alkaa perjantaina 21. kesäkuuta kello 13.0... Lue lisää

0 kommenttia


Tifan rintavarustusta rajoitettiin Final Fantasy VII Remakessa

Peliuutinen 19.06.2019 klo 17.00

Se on tiedossa, että monikaan japanilainen pelifirma ei arastele korostaa naishahmojen etumusta. Square Enixin sisäinen eettinen osasto on kuitenkin ohjeistanut Final Fantasy VII Remaken tekijöitä "rajoittamaan" Tifa-hahmon rinnuksia, kertoo Euroga... Lue lisää

10 kommenttia


V2.fi ennakoi: Barotrauma (PC)

Peliartikkeli 19.06.2019 klo 14.30

Takavuosien Kickstarter-hitti FTL: Faster Than Light heitti pelaajat keskelle vihamielistä avaruutta, jossa piti sitten hallinnoida miehistöä ja pitää alus ehjänä. Itsekin jaksoin tahkota sitä iltakaudet, vaikka menestys oli vaatimatonta. Oli hauskaa... Lue lisää

2 kommenttia


Pokemon GO:n tekijöiden Harry Potter valtaa maailman katuja juhannuksena

Peliuutinen 19.06.2019 klo 14.00

Aikanaan jätti- ja nykyäänkin yhä kohtuullisen suositun Pokemon GO:n tekijöiden Nianticin uusin peli Harry Potter: Wizards Unite julkaistaan tällä viikolla, juhannusaattona 21. päivä kesäkuuta. Toistaiseksi julkaisu koskee valitettavasti vain USA:a... Lue lisää

0 kommenttia


Call of Duty: Black Opsin Zombies ei ole toiminut PC:llä viikkoon, väki alkaa hermostua

Peliuutinen 19.06.2019 klo 11.00

Call of Duty: Black Opsin Zombies-pelitila ei ole toiminut PC:llä viikkoon, uutisoi Eurogamer. Yhdeksän vuotta vanhan pelin pelitilalla on edelleen innokas pelaajakunta ja koska viimeisen reilun viikon ajan kyseinen valikkovalinta antaa ainoastaan ... Lue lisää

2 kommenttia


Minecraft Story Moden episodit X360:lle maksavat 100 euroa kappale ... mutta sille on selitys

Peliuutinen 18.06.2019 klo 22.25

Minecraft: Story Mode julkaistiin episodeittain ja jos nuo episodit halausisi nyt ostaa Xbox Livestä Xbox 360:lle, niistä joutuisi maksamaan 99,99 euroa kappale. Koko peli kustantaisi siis lähes 700 euroa (ensimmäinen episodi on ilmainen)! Eurog... Lue lisää

3 kommenttia


Ajattelitko hankkia Google Stadian ja pelata Destiny 2:ta PC-kavereiden kanssa? Ikävä kyllä se ei käy

Peliuutinen 18.06.2019 klo 20.00

E3-messuilla Google julkaisi loppuvuodesta saapuvan Google Stadia -palvelun, jolla on mahdollista pelata esimerkiksi Destiny 2:ta. Samana päivänä Bungie kertoi , että jatkossa pelissä on mahdollista siirtää tallennustiedostoja alustojen välillä. ... Lue lisää

0 kommenttia


Cadence of Hyrule

Peliarvostelu 17.06.2019 klo 17.25

Minusta ennakkoluuloton Nintendo on se paras Nintendo. Se Nintendo, joka uskaltaa päästää irti vuosikymmenten aikana kertyneistä ennakkoluuloista ja odotuksista, ja kokeilla jotain uutta. Tämä ei ole japanilaisessa yrityskulttuurissa mitenkään helppo... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Amiga-suvea osa 1

Peliartikkeli 16.06.2019 klo 20.30

Kesäaikaan tulee vietettyä viikonloppuja poissa paikkakunnalta, joten Pelataanpakin siirtyy toisinaan esitallennettuihin jaksoihin. Aluksi olisi tarjolla kahden videon verran lempparikonettani Amigaa: uusia löytämiäni WHDLoad-asennuksia, lapsuusm... Lue lisää

0 kommenttia


I Am Mother

Viihdeartikkeli 15.06.2019 klo 17.00

Netflix levittää kiiteltyä australialaista sci-fiä maissa, joissa siitä ei maksettaisi. Alku on lupaava. "Mother" on robotti, joka valitsee ihmisen alkion kymmenistä tuhansista ja ryhtyy kasvattamaan tytärtä bunkkerissa maailmanlopun jälkeen. Tavoi... Lue lisää

6 kommenttia


Dauntless

Peliarvostelu 14.06.2019 klo 13.31

Dauntless on hyvä esimerkki siitä, miksi ennakkoluulot ovat vaarallisia. Kun kuulin pelin olevan aika selkeä Monster Hunter -kopio ja vieläpä ilmaispelattava sellainen, olin jo lähellä viitata koko touhulle kintaalla. Jälkikäteen olen oikein iloinen ... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi istui: L33T Gaming E-Sport Pro Ultimate XXL

Peliartikkeli 13.06.2019 klo 20.00

V2.fi:n toimituksen Miialle saapui testattavaksi L33T Gamingin uusin tuoli E-Sport Pro Ultimate XXL. Miltä tuntui tämä noin 400 euron arvoinen muhkean valtava pelituoli? Katso videolta Miian mielipide istuimesta. L33T Gaming E-Sport Pro Ultima... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi pelasi: The Elder Scrolls Online: Elsweyr (PC)

Peliartikkeli 13.06.2019 klo 18.26

Vaikka MMORPG-pelien kultakausi tuntuu olevan auttamatta ohi, The Elder Scrolls Online jatkaa porskuttamistaan. Tällä kertaa ESO:n lisäosien kaanonia jatkaa Elsweyr, ja totuttuun tapaan pelattavaa ei ole tarjolla ainoastaan vanhoille parroille. Kysee... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Huawei P30 Lite

Viihdeartikkeli 12.06.2019 klo 19.00

Kun testiin saapuu Huawein puhelin, on testaaja tällä hetkellä erityisen pulman äärellä: voiko tätä nyt suositella ostoslistalle, kun kukaan ei tiedä mihin suuntaan Huawei-USA-kauppakiista vielä kallistuu? Alkaako Huawei tuupata puhelimiin uutta Goog... Lue lisää

0 kommenttia


E3 2019: Kaikki E3-uutiset koottuna

Peliartikkeli 11.06.2019 klo 17.45

E3-tapahtuma Los Angelesissa käynnistyi virallisesti tiistaina, mutta paljon tapahtui ja julkistettiin jo ennen sitä. Päivitämme tähän artikkeliin (aina kun muulta hulinalta ehdimme) kaiken E3-uutisointimme, alkaen viime viikon huhuista sekä Google... Lue lisää

0 kommenttia


Rammstein - Rammstein

Viihdeartikkeli 11.06.2019 klo 01.26

Kun yhtye julkaisee albumin, jolla ei ole muuta titteliä kuin bändin oma nimi, synnyttää tämä ristiriitaisia ajatuksia. Toisaalta ratkaisu antaa odottaa, että kyseinen julkaisu on orkesterin tyylin ja sielun yksiin kansiin paketoiva kokonaisuus, joka... Lue lisää

0 kommenttia


X-Men: Dark Phoenix

Viihdeartikkeli 10.06.2019 klo 17.30

Viimeistä perinteistä X-Meniä on piesty kuin vierasta sikaa. Ilmapiiri oli valmiiksi masentunut, rottien vaistotessa laivan uppoavan. Virallinen totuus on elänyt, mutta ennen lykkäyksiä ja Disneyn vallankaappausta Dark Phoenixin oli määrä sähköistä... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi ennakoi: Lornsword Winter Chronicle (PC)

Peliartikkeli 10.06.2019 klo 14.12

Vaikka kevään aikana onkin nähty strategiapelien jättejä, tilaa riittää myös pienemmille yrittäjille. Tällä kertaa ennakkotestaukseen pääsi Tower Fiven kehittelemä Lornsword Winter Chronicle, joka lupailee uudenlaista RTS:n ja RPG:n yhdistelmää. Mitä... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Jälleen katsojapostia - Little Britain: The Video Game

Peliartikkeli 09.06.2019 klo 20.30

Olen aina otettu, kun katsojat lähettävät "ohjelmaan" pelattavaa. Tosin kääntöpuolena on sitten se, että joudun pelaamaan sitä. Tällä kertaa saapui PlayStation 2:lle tehty lisenssipeli Suomenkin televisiossa pyörineestä Pikku-Britannia-sarjasta. ... Lue lisää

2 kommenttia


V2.fi testasi: Neljät kuulokkeet kesäksi

Peliartikkeli 08.06.2019 klo 12.00

Eikö vielä ole keksittynä hyvää lahjaideaa nuorelle, joka valmistui oppilaitoksestaan, suorittaa rippikoulun tai täyttää merkittäviä vuosia? V2.fi testasi neljät kuulokkeet, joiden hinnat vaihtelevat kolmesta kympistä 80 euroon. Turtle Beach Battl... Lue lisää

0 kommenttia


Team Sonic Racing

Peliarvostelu 07.06.2019 klo 14.12

Sonicin karting-ajelut ovat olleet hauskoja kokemuksia, mutta suurimpia kansan massoja ne eivät ole saaneet puolelleen. Tämä johtunee vetovoimaisempien konsolimaskottien kanssa kilpailemisesta. Ideat ovat rankalla kädellä kopioituja, mutta onneksi So... Lue lisää

0 kommenttia


Vice - vallan oikeat kasvot

Viihdeartikkeli 05.06.2019 klo 17.00

Uransa väkinäisimmän komedian Uutisankkuri 2:n jälkeen Adam McKay on koettanut valjastaa voimansa hyvään. Hänkö on oikea mies selittämään kaikille mysteerit, joissa poliitikoillakin on ihmettelemistä? Se on ymmärrettävä mielipide toistaiseksi, että... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi testasi: Roccat Kova AIMO

Peliartikkeli 04.06.2019 klo 20.35

Roccat päivitti jo aikaisemmin julkaistun Kova-hiirensä ymmärtämään älykkääksi kutsuttua, useita sarjan laitteita kerralla tukevaa AIMO-valaisujärjestelmäänsä. Kova AIMO onkin täten yhdistelmä molempikätistä Kova-pelihiirtä ja RGB-valojen iloista räi... Lue lisää

4 kommenttia


Warhammer: Chaosbane

Peliarvostelu 03.06.2019 klo 20.46

Warhammer: Chaosbane oli vuoden odotetuimpia pelejäni. Diablon kaltaiset toimintanaksuttelut ovat aina kuuluneet suosikkigenreihini, ja Warhammerin synkeä fantasiamaailma ei ole vieläkään löytänyt mielestäni vertaistaan. Lankesin odotuksessani k... Lue lisää

0 kommenttia


Pelataanpa: Vanha kunnon treidi!

Peliartikkeli 02.06.2019 klo 20.30

Keräilyharrastuksen alkuaikoina oli hyvin tavallista, että harrastajat vaihtelivat tavaraa keskenään. Kamalla ei oikein ollut reaaliarvoa ja moni keräilijä oli liikkeellä niukalla budjetilla. Verkkohuutokaupat ja harrastuksen suosio lopettivat tä... Lue lisää

1 kommentti


Rocketman

Viihdeartikkeli 01.06.2019 klo 16.45

Kyllä kannatti katsoa taas yksi tällainen, tuumin, kunnes tästäkin piti kirjoittaa. Elton John on juhlakalu, jota avoimesti tumputetaan. Se sopii parista syystä. Lajityyppi on musikaali ja musikaalit ovat tunnetta. Uskon muusikon voivan tempaista h... Lue lisää

2 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova