Tuorein sisältöVain otsikot

Far Cry 5 marssii Marsiin ensi viikolla

Peliuutinen 11.07.2018 klo 16.54

Kun muistelee Far Cry 5:n maisemia, ei aivan heti tulisi mieleen, että sen lisäsisältö sijoittuu Mars-planeetalle. Näin kuitenkin on ja Lost on Mars saapuu ostettavaksi sekä pelattavaksi 17. heinäkuuta. Marsiin teleporttautuu Nick Rye, joka kave... Lue lisää

0 kommenttia


BOOM! Hearthstonessa lähdetään Dr. Boomin matkaan

Peliuutinen 11.07.2018 klo 14.16

Hearthstonen seuraava laajennus on nimeltään The Boomsday Project ja sillä viitataan tietenkin kuuluisaan Dr.Boomiin. Elokuun 7. päivä saapuvassa laajennuksessa on 135 uutta korttia ja kuten ennenkin, 50 kappaletta voi ostaa ennakkoon noin 50 dolla... Lue lisää

0 kommenttia


Vieläkö No Man's Sky kiehtoo? Tässä 11 asiaa, jotka ovat muuttuneet - kohta myös Xbox Onella

Peliuutinen 11.07.2018 klo 10.59

No Man's Sky oli malliesimerkki tapauksesta, jossa ennakkohype ei vastannut odotuksia - ei sitten lähimainkaan. Tekijät ovat kuitenkin puurtaneet pelin parissa sitkeästi ja siitä on osoituksena uusi traileri, jossa esitellään 11 isoa pelissä julkai... Lue lisää

4 kommenttia


Unchartedin Nathan Drake kuolisi yhdestä luodista jos vain konnat ikinä osuisivat

Peliuutinen 10.07.2018 klo 23.00

Uncharted-sarjan pääsankari Nathan Drake ei sittenkään ole luodinkestävä, vaan ainoastaan julmetun onnekas veijari. Naughty Dogilla animaattorina työskentelevä Jonathan Cooper paljasti salaisuuden Twitterissä. Tuoreen tiedonjyväsen mukaan luotim... Lue lisää

0 kommenttia


Vaarallinen joutomaa kutsuu Switch-pelureita piakkoin

Peliuutinen 10.07.2018 klo 20.00

Hiekkainen joutomaa kutsuu taktikoivia roolipelaajia jälleen, kun inXile Entertainmentin kehusanoja kerännyt Wasteland 2 saapuu Switchille. Teoksen Director's Cut -versio tarjoaa graafisen ehostuksen ohella muun muassa tuhansia uusia ääninäytelt... Lue lisää

0 kommenttia


Kolmas synkkä ratsastaja saapuu maailmanlopun tunnelmiin marraskuun lopulla

Peliuutinen 10.07.2018 klo 17.12

Darksiders 3, jossa pääsankarina on Sodan ja Kuoleman sisko Fury (Raivo) julkaistaan 27. marraskuuta (PC, X1, PS4), kertoo Gunfire Games. Huimat 150 dollaria maksava keräilyversio pelistä sisältää pelin, steelbook-kannet, taidekirjan, ääniraidan, D... Lue lisää

0 kommenttia


Kiitos, sankarit! Overwatch-pelaajilta lähes 13 miljoonaa dollaria rintasyöpäjärjestölle

Peliuutinen 10.07.2018 klo 14.00

Blizzard tiedottaa, että "Pink Mercy" -skini ja hyväntekeväisyys-t-paita ovat tuottaneet 12,7 miljoonaa dollaria, jotka lahjoitetaan Breast Cancer Research -järjestölle rintasyövän tutkimusta edistämään. Tiedotteen mukaan kyseessä on suurin järj... Lue lisää

0 kommenttia


EA inspiroitui ja osti entisen Bungie-pomon pelistudion

Peliuutinen 10.07.2018 klo 12.00

EA:n lehdistötiedote kertoo, että pelijulkaisijajätti on hankkinut omistukseensa Industrial Toys -pelistudion. Industrial Toysin päämies on entinen Bungien toimitusjohtaja Alex Seropian, joka toimi johtotehtävissä myös Disney Interactivella. EA... Lue lisää

0 kommenttia


V2.fi kesäsegoilua: Sega Genesis Nomad

Peliartikkeli 10.07.2018 klo 10.00

Kesän kunniaksi vähän retrofiilistelyä vanhojen Sega-laitteiden parissa. Nomad oli USA:n Segan kehittämä kannettava Genesis eli Mega Drive, joka loppujen lopuksi toimi aika mukavasti ja piti ainakin paristokauppiaat leivän syrjässä kiinni kahden tunn... Lue lisää

2 kommenttia


Hirviöjahti käynnistyy PC:llä jo kuukauden päästä

Peliuutinen 09.07.2018 klo 23.00

Konsoleilla jo yli kahdeksan miljoonan kopion myyntilukuihin ehtinyt Monster Hunter: World on viimein saanut julkaisupäivän myös PC:lle. Hirviöjahtiin päästään tasan kuukauden kuluttua. Elokuun 9. päivän julkaisu on odotuksia aikaisempi, sillä k... Lue lisää

2 kommenttia


Hellblade: Senua’s Sacrifice

Peliarvostelu 09.07.2018 klo 16.03

Aina välillä tietyt pelit jäävät odottamaan sopivaa aukkoa pelaamista varten, unohtuvat kokonaan pöytälaatikkoon tai ilmestyvät huomaamatta jättijulkaisujen, kuten joulun hittipelien aikaan. Hellblade: Senua’s Sacrificen alkuperäisestä julkaisusta Pl... Lue lisää

0 kommenttia


Sicario 2: Soldado

Viihdeartikkeli 09.07.2018 klo 11.00

Sicariot ovat kultaa kysymysten "miksi tämä on tehty", "miksi tämä jatkuu" ja "miksi olen täällä" ystäville. Kiitelty ykkönen ei auennut. Karismaa Benicio del Torolla ja Josh Brolinilla piisaa, mutta heidän kliseisten mysteerimöllöttäjiensä tehtävä o... Lue lisää

1 kommentti


Pelataanpa: Nimeni on 64, Nintendo 64 (1/2)

Peliartikkeli 08.07.2018 klo 20.30

Nintendo 64:n pelien nimeämiskonsepti oli harvinaisen usein numeron 64 lisääminen nimen perään. Mutta millaisia 64-bittisiä tulevaisuuden kokemuksia asiakkaille tarjoiltiin? Otetaanpa selvää yhteensä 192 bitin voimin. Pelit: Doom 64, Ridge... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Scarlett Johansson on pysäytettävä!

Viihdeartikkeli 06.07.2018 klo 22.30

Scarlett Johansson ei kuulemma saa näytellä robottia Ghost in the Shellissä, koska hän ei ole animea. Ehdotin häntä, koska vähäeleinen sielukkuus ja petollinen kauneus luonnistuvat häneltä ja koska animeversio kiusasi leikkialastomuudella ja tunnet... Lue lisää

2 kommenttia


The Awesome Adventures of Captain Spirit

Peliarvostelu 06.07.2018 klo 15.31

Dontnod Entertainmentilla on vauhti päällä. Vampyrin synkkä seikkailu kulkutaudin runtelemassa Lontoossa on vasta ehtinyt ilmestyä, kun Life is Strangen universumia jo laajennetaan uudella, ilmaisella lisäosalla. Life is Strange 2:ta alustava The Awe... Lue lisää

0 kommenttia


Ant-Man and the Wasp

Viihdeartikkeli 05.07.2018 klo 23.00

Ant-Man and the Wasp on piristävän heikko esitys: ehdin jo pelätä, etten osaa kritisoida 4+ tähden Marvel-loistoa kuin mainitsemalla näkemyserot. Tarinan selkäranka on lähes ehyt, mutta kierossa ja ympärillä on enemmän läskiä kuin lihaksia. Kutist... Lue lisää

3 kommenttia


V2.fi pelasi: Narcosis ja A Walk in the Dark (X1)

Peliartikkeli 05.07.2018 klo 16.16

Narcosis Kauhuaiheiset kävelysimulaattorit eivät ole enää mikään maailman tuorein konsepti. Jo ennen VR-lasien yleistymistä niitä ilmestyi aika tiheään tahtiin vaihtelevalla menestyksellä. Sitten VR:n myötä homma meni suorastaan farssiksi, ja nyt ... Lue lisää

1 kommentti


Peltonen: Netflixin naispaini on irstaan feministisian taivas

Viihdeartikkeli 03.07.2018 klo 20.40

Komediasarja GLOW ryhdistäytyy toisella kaudella. Koin että showpainin glamouriin luotetaan johdonmukaisemmin lyhyiden jaksojen puitteissa ja että sivupolut johtavat selkeämmin yhteiseen suuntaan. Jopa pontevin feminismi liittyy nyt siihen, mistä s... Lue lisää

0 kommenttia


Mokoma - Hengen pitimet

Viihdeartikkeli 03.07.2018 klo 01.09

Kotimainen metallisuosikki Mokoma keräsi poikkeuksellisen laajaa huomiota vuonna 2015 julkaistulla Elävien kirjoihin -albumillaan, joka synnytti paljon kiinnostusta myös yhtyeen vakinaisen fanilauman ulkopuolella. Varsinkin sanoittaja-vokalisti Marko... Lue lisää

0 kommenttia


Wreckfest

Peliarvostelu 02.07.2018 klo 13.43

Toisin kuin ehkä voisi kuvitella, olen mielelläni väärässä, ja etenkin silloin, kun negatiivinen ennakkoarvioni osoittautuu virheelliseksi. Reilu vuosi sitten olin nimittäin valmis toivottamaan kevyet mullat Wreckfestille. Kehittäjä Bugbearia oli hae... Lue lisää

4 kommenttia


Rakastin Pabloa, vihasin Escobaria

Viihdeartikkeli 02.07.2018 klo 12.50

Aiheena on simppelisti Pablo Escobar ja kivesten psykopatia. Alussa kolumbialaisen huumeparonin bisnekset pääsevät vauhtiin ja ne käsitellään loppuun. Koska Pablon hoidon muistelmiin on hankittu lisenssi, otsikko lupaa enemmän estrogeeniä kuin on aik... Lue lisää

2 kommenttia


Pelataanpa: Omituista Gamecubea

Peliartikkeli 01.07.2018 klo 20.30

Tämän viikon peleille on yhteistä kaksi asiaa: 1. Ne on julkaistu Gamecubelle. 2. Niitä ei olisi pitänyt julkaista. Pelit:WWE Crush Hour, Mary-Kate & Ashley Sweet 16: Licensed to Drive ... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: Disney poltti pervopomon mukana Helinä-keijun kodin

Viihdeartikkeli 30.06.2018 klo 18.30

DisneyToon eli Disneyn kolmas animaatiostudio on lopetettu. John Lasseter johti kaikkia studioita, mutta hänet potkitaan ulos vuodenvaihteessa johtuen sikailusta, naisten marginalisoimisesta ja keijujen lennättämisestä kekkereihin. Frozenin ohjaaja J... Lue lisää

0 kommenttia


Netgear Nighthawk Pro Gaming SX10 -pelikytkin

Viihdeartikkeli 30.06.2018 klo 17.00

Wlanit sitä, WiFit tätä mutta onhan se silti niin, että vain kunnon ethernet-kaapeli takaa luotettavan ja ennen kaikkea aina täyttä vauhtia laukkaavan tiedonsiirron. Netgearin SX10-pelikytkin tykittääkin bittejä piuhoja pitkin niin lujaa ja tyylikk... Lue lisää

0 kommenttia


Moonlighter

Peliarvostelu 29.06.2018 klo 12.00

Kannattiko taas kaivaa liian syvälle? Kyllä se tiedetään, että kun lapiotaan liikaa heiluttaa, niin sieltä löytyy aina portteja tai arkkuja, joiden avaaminen johtaa vain ongelmiin. Niin nytkin. Onneksi pirulaiset pysyvät nyt maan alla, joten Moonli... Lue lisää

1 kommentti


Westworld - 2. kausi

Viihdeartikkeli 28.06.2018 klo 23.15

Westworld ei ole suosikkisarjani enää, mutta en ole pettynyt. Jo ensimmäisellä kaudella teemat tuntuivat antavan sen, minkä ne ovat antaakseen. Suosikkitarinani voi olla vain sielun peli. "Sielun peili" yhdistelee uusia näkökulmia ja humpuukia naurut... Lue lisää

1 kommentti


V2.fi haastatteli: Heroes of the Storm ja eSports

Peliartikkeli 28.06.2018 klo 12.14

Vierailullamme Dreamhack-tapahtumassa Ruotsissa pääsimme kurkistamaan myös Blizzardin kilpapeliscenen kulisseihin ja haastattelemaan Heroes of the Stormin esports-puolesta vastuussa olevaa John Teymooriania. Teymoorian kertoili pelistä itsestää... Lue lisää

0 kommenttia


Peltonen: pian useimmat Marvel-sankarit ovat naisia

Viihdeartikkeli 27.06.2018 klo 22.20

Black Pantherin naiset jättivät sankarin varjoonsa. Infinity War palasi tunnelmiin huipennuksessa, jossa kiltit tytöt mäiskivät tuhmaa emäntää kaaoksen keskellä. Tältä pohjalta ei ole naurettavaa, että poikien kerhon perustanut Marvel-pomo Kevin Fe... Lue lisää

0 kommenttia


MotoGP 18

Peliarvostelu 27.06.2018 klo 15.27

Jokin aika sitten sain tehtäväkseni arvostella Monster Energy Supercross -pelin, joka ei tehnyt suunnatonta vaikutusta. Mutta ei se mitään. Peli takana, elämä edessä, vai mitä? Tuskin salama iskee kahta kertaa samaan paikkaan. Väärin: tässä on MotoGP... Lue lisää

5 kommenttia


V2.fi -kilpailu: Voita koodi Battle of Azerothin betaan!

Peliartikkeli 25.06.2018 klo 21.01

Blizzard tarjoaa 150:lle V2.fi:n lukijalle pääsyn World of Warcraftin Battle of Azeroth -betatestiin! Sinun pitää vain kertoa meille, kuka/mikä on mielestäsi on World of Warcraftin merkityksellisin hahmo ja olet mukana arvonnassa. Kirjoita vasta... Lue lisää

4 kommenttia


Edellinen sivuSeuraava sivu
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova