Tuorein sisältö

Pandora avasi Tammerfestin ysärifiilistelyn

Jukka O. Kauppinen

19.07.2018 klo 14.50 | Luettu: 3129 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen

Tammerfest 2018 - ysärikuningattaren hittiputki jatkuu

1990-luvulla maailman ja sen jälkeen erityisesti Suomen hitti- ja keikkalistoilla roikkuneen Pandoran kesä on sujunut lämpimissä ja ennen kaikkea finlandiseerisissa merkeissä. Ruotsalaisartistia on kuljetettu ysäröimässä pitkin Suomea, ja matkailuputki jatkuu Tammerfestistäkin eteenpäin. Mutta välipysäkki Tampereella oli mukava ja sympaattinen.

Pandora on kasvanut suurimpien hittiensä jälkeen tutuksi lavakasvoksi, jonka nimi löytyy nykyään yhden jos toisenkin festarin ja tapahtuman listoilta. Ja mahtuupa väliin myös omia yökerhokiertueita. Tampereella Ilonassa nautittu keikka tarjosikin tuttua ysärijumputusta läheisissä tunnelmissa, jotka olivat yhtaikaa sekä tuttavallisen lämpimät että koneellisesti ulkoilmaa viileämmät. Jos hiki tuli pintaan, tuli se omasta aktiivisuudesta eikä siksi, että Ilonassa olisi ollut tukahduttavaa.
Kaupunkifestari Tammerfest 2018 tarjoaa musikaalista viihdettä keskiviikosta sunnuntaihin pitkin Tamperetta keskustorilla, Ratinanniemen festivaalipuistorissa ja klubeilla. Lavoille nousevat muun muassa Neon 2, Tiktak, Haloo Helsinki!, Kari Peitsamo, Nylon Beat, Apulanta, Sanni, Raptori ja Klamydia.

Lisätietoja: http://tammerfest.fi/
Klikkaa: V2.fi - Lisää Tammerfest-juttuja

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Peltonen: Sacha Baro... Tiktak rokkasi niin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova