Tuorein sisältö

Miracle Workers: End Times 1 ja 2 - Daniel Radcliffe on "Mad Max"

Jari Tapani Peltonen

06.08.2023 klo 00.30 | Luettu: 2295 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4: End Times - Jaksot 1 ja 2:
Welcome to Boomtown ja H.O.A.


Sarja kertoo sketsimäisen tarinan per kausi. Siinä on 2 minuuttia lauantai-illan huumaa, kun Mad Maxin kaltainen nahkatakkisankari seikkailee maailmanlopun maisemissa, kunnes hän rakastuu sotapäällikköön ja asettuu aloilleen kuin Al Bundy tai Homer Simpson. Asiaankuuluvasta S/M-äijästä luonnollisesti tulee pariskunnan koira. 5 sekuntia aikaa päättää: otatko kauden verran samaa? Joojoojoo.

Jos vielä hetken näemme Daniel Radcliffen "Mad Maxina", on hupaisaa, kun mies epäilee olleensa masentunut harharetkillään. Nyt hän on onnellinen, kun on kaunis vaimo ja hyvä työpaikka Steve Buscemin roskafirmassa, koko kylän näyttäessä kaatopaikalta. Kravatti kaulaan. Toivottavasti ei sada (happoa?). Akan psykoottisuus ei stressaa.

Käytännössä status quo on sotkuisempi. Herra ja rouva ovat ulkopuolisia, mutta yksi hahmo on Terminator ja toinen on karannut Dyynistä, joten älä kysy, kuka on sisäpuolinen. Rouva tahtoo johtoon. Se meni ohi, onko hänellä armeija jossakin, mutta demokratiaa hän kunnioittaa enemmän kuin Trump.

Sarja vie tarkoituksella tutunoloiset tyypit uusiin tilanteisiin. Geraldine Viswanathan on hauska, mutta ensimmäisenä fantasiaa rokottaa se, että sotapäällikkönä hän uhoaa vain toisinaan. Hänen aiemmat hahmonsa ovat kyseenalaistaneet vanhoilliset normit, joten vitsi on hieman outo, kun uusi hahmo on "täysin vastaava" psykopaatti. Radcliffe on täydellinen neuroottisena Mad Maxina, joka vilpittömästi ilahtuu vähästä, kunnes hänkin on lähinnä hän tässä sarjassa (eli hyvä). Buscemin hahmot ovat väsyneitä ja rutinoituneita, mutta setä on hereillä.

Jaksot eivät tylsiksi käy, eikä vitsikokoelmia arvostella kuten leffoja, mutta kehitin äkisti tarpeen nähdä 10 kautta Kolmas kivi auringosta -tason sitcomia kulttuurieroista Mad Maxin tai Falloutin maailmassa, joten on sanottava, että "sarja jää potentiaalistaan". Lisää katsoo ilolla. Fallout-tv-sarja on tulossa.


< Jaksot 3-9 ja 3-10 --- Jaksot 4-3, 4-4 ja 4-5 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< V2.fi testasi: Canon... V2.fi testasi: Canon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova