Tuorein sisältö

Microsoft julkisti uuden merkittävästi halvemman valkoisen Xbox Elite 2 -ohjaimen mutta mukana tulee paljon vähemmän tavaraa kuin kalliimmassa mustassa versiossa

07.09.2022 klo 22.00 | Luettu: 1394 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on nyt virallisesti julkistanut jo jonkin aikaa huhutun ja jopa jossain kaupoissa jo nähdyn uuden valkoisen Xbox Elite 2 -ohjaimen. Yllätyksenä kuitenkin tulee se, että uusi ohjain on suositushinnaltaan noin 50 euroa halvempi kuin aiemmin julkaistu musta Xbox Elite 2 -ohjain.

Syynä merkittävästi halvempaan hintaan on kuitenkin yksinkertaisesti se, että uuden ohjaimen mukana ei enää toimiteta kaikkia samoja lisätarvikkeita mitä alkuperäisen Elite 2 -ohjaimen mukana saa.Uuden mallin ostajat jäävät ilman lataustelakkaa, ohjaimen taakse asennettavia paddle-painikkeita, vaihdettavia ohjainsauvoja ja ristiohjainta eikä mukana tule myöskään kantolaukkua. Microsoft tosin julkisti samalla myös uuden Complete Component Pack -laajennuksen, joka pitää sisällään kaikki puuttuvat laajennukset ja joka maksaa juuri ohjainten hintaeron verran.Microsoft kutsuukin uutta mallia Core eli perusversioksi, jonka tarkoituksena on tarjota edullisempaan hintaan pelaajille mahdollisuus päästä kokeilemaan laadukkaaksi kuvattua Xbox Elite 2 -ohjainta. Aiemmat Xbox Elite -ohjaimet ovat joillain käyttäjillä kuitenkin kärsineet drift-ongelmista ja Microsoftia vastaan on muiden konsolivalmistajien tapaan nostettu myös joukkokanne.

Ohjaimiaan vielä omaan makuun muokkaaville on myös hyviä uutisia, sillä Microsoft ilmoitti tuovansa lähitulevaisuudessa Xbox Elite 2 -ohjaimen ohjainten ulkoasun ja värin muokkaamisen mahdollistavaan Xbox Design Lab -palveluun.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Ubisoft aikoo huhuje... Sony-pomon mukaan Mi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.09.2022 klo 13.19

Noi takaläpsyttimet on kätevät, jo niiden takia kannattaa hommata elite, itsellä tosin on vain se ensimmäinen versio.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova