Tuorein sisältö

Toivo Legacy of Kainin paluusta elää - ''kuulemme teidät''

18.11.2022 klo 14.00 | Luettu: 448 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Crystal Dynamics, joka on nykyään osa Embracer Groupia, hankki jokin aika sitten omistukseensa Tomb Raiderin, Legacy of Kainin ja muutamia muita pelisarjoja. Lokakuussa pelistudio laittoi liikkeelle kyselyn, johon vastasikin huimat 100 000 pelaajaa.

Crystal Dynamicsin mukaan normaalisti vastaaviin kyselyihin saadaan ehkä muutamia tuhansia vastauksia. Kyseinen kysely oli Legacy of Kainista ja valtava kiinnostus asiaa kohtaan myös sosiaalisessa mediassa sai pelistudion huomion.

"Voitte olla varmoja siitä, että kuulimme viestinne lujaa ja selkeästi, kerromme teille jatkossakin, mitä mahdollisuuksia Legacy of Kainin tiimoilta on tulevaisuudessa", vastattiin pelistudiolta. On siis hyvin mahdollista, että pelisarjan päältä pyyhitään pölyt ja jotain alkaa (taas) vihdoin tapahtua. Viimeisin yritys peruttiin vuonna 2016 ja sitä edellinen 2012.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Splinter Cellin 20-v... Suositusta TikTok-tä... >

Keskustelut (2 viestiä)

fbsoiakgkajs

18.11.2022 klo 14.14

vasynytta moskaa pari ekaa pelia oli hyvia mut maailma ei tarvii yhtaan lisaa vanhanlammittelya tai paskaa turhaa jatkoosaa tekisivat jotain uutta ja paastaispa nortit joskus irti lapsuuskaipuustaan
lainaa
Yazu

20.11.2022 klo 01.26 1 tykkää tästä

Toivottavasti peli olis lähempänä ensimmäistä Legacy of kain kuin Soul Reaver. 2D tai 3D ihan sama.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova