Tuorein sisältö

Sonyn mukaan 30 prosenttia aktiivisista PlayStation 5 -pelaajista ei ole koskaan pelannut PlayStation 4 -konsolilla

03.02.2023 klo 22.00 | Luettu: 1417 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Sonyn mukaan 30 prosenttia aktiivista PlayStation 5 -pelaajista ei ole koskaan pelannut PlayStation 4 -konsolilla. Sony kertoi asiasta osana yrityksille suunnattua puhettaan kertoo VGC.

Lisäksi Sony kertoi, että myös kuukausittaisten aktiivisten käyttäjien osuus on noussut joulukuussa 30 prosenttia. Näin ollen uusien käyttäjien havittelemisessa on onnistuttu. Samalla raporteissa kuitenkin todetaan, että PlayStation Plus -jäsenten määrä olisi tippunut sen jälkeen, kun Sony lanseerasi uudistetun PlayStation Plus -järjestelmän.

VGC kuitenkin huomauttaa, että Sonyn ilmoittamat tulokset eivät huomioi sitä, että jotkut käyttäjistä hallinnoivat useita eri tilejä.

Sony kertoo myös selättäneensä PlayStation 5:sta koskevat saatavuusongelmat. Nopean selauksen jälkeen näyttäisi siltä, että esimerkiksi Suomessa PlayStation 5 -konsolia on saatavilla usealta eri jälleenmyyjältä jopa suoraan hyllystä.


V2.fi | Miia Lyyra
< Pelien lakkautukset ... Xboxin X360-kauppapa... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

gnapckqkcbqkd

05.02.2023 klo 14.29

nii olisko tallanen kyttays hyva syy alottaa vaan uus tili uudella konsolilla et on ees joku roti vakoilussa trophyn sun muut taysin arvottomia ja digitaalipelitkin unohtuu siina mis fyysisetkin aikanaan itellakin ihan eri tili ollu pclla ja joka xboxilla
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova