Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: alaston Jennifer Aniston vaarantaa laajakuvan tulevaisuuden

25.10.2018 klo 17.30 | Luettu: 2655 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 7 tuntia elokuvaan
The Break-Up

Vain kanavalla 5.

Jennifer Anistonin ja Vince Vaughnin hahmot eroavat, mutteivät muuta erilleen vielä, vaan nahistelevat. Aniston kiusaa kävelemällä alasti jääkaapille. Pakaran kymmenesosaa ja sumennettua heiluvaa pyllyä lukuunottamatta kohtaus löytyy jo trailerista, joka löi perään mainoslauseen "an ex-rated comedy", joka viittaa ex-puolisoon ja käytöstä poistettuun X-ikärajaan. X:n seuraaja NC-17 on varattu taidepornolle, mitä kukaan ei odottanut, mutta kyseessä varmasti on R-ikärajan komedia kunnon vilautuksella? Sanoin jo, että ei - mutta leffasta tuli hitti.

Hitti, joka jätti puolet yleisöstä puutteeseen. Lisää pyllyä ja vähän tissiä pitäisi saada. Aniston oli alasti kuvauksissa, mutta kuten on muissakin yhteyksissä tapahtunut, varsinainen vilautus jäi leikkaamon lattialle: Aniston on todellinen striptease-artisti. Tässä tapauksessa tissikuva vuoti nettiin. Asiasta saatiin aikaan oikeusjuttukin.

Tissikuva ja selkeä otos alaselästä antavat ymmärtää, että leffa olisi parempi, jos kamera kuvaisi vähän alemmas. Tämä huomio kehittyi juoruksi, jonka mukaan vanhanaikaisille telkkareille tarkoitettu Full Frame -versio näyttää enemmän ja joku fantasioissaan ehkä niin luuleekin. Epäselvyys on lisännyt nettikansan ahdistusta: moni on ilmoittanut ostaneensa Full Frame -version varmuuden vuoksi ja mm. Mr. Skinin kokoelmasta löytyvät molemmat versiot samasta kohtauksesta! Kuulemma.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sonata Arctica suunt... Netflixin Outlaw Kin... >

Keskustelut (1 viestiä)

asdasasdds

25.10.2018 klo 19.44 3 tykkää tästä

Enää 7 tuntia peräaukon tähystykseen. Odotan sitä yhtä innokkaasti, kuin V2:n "uutisia".
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova