Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Arnold Schwarzenegger on Paavo Väyrynen

30.05.2018 klo 16.00 | Luettu: 2638 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Enää viisi tuntia elokuvaan
Total Recall - unohda tai kuole

Vain kanavalla 5.

Harvinainen Schwarzenegger-trilleri kertoo miehestä, joka ainoastaan haaveilee pelastavansa ihmiskunnan. Mies on aina tuntenut tyhjyyttä ja mielinyt Marsiin. Hän on viimeinen tyyppi, jolle kannattaa räätälöidä rentouttavaa roolipelileikkiä, sillä hän alkaa uskoa siihen välittömästi: yhtäkkiä hän on olevinaan oikeamielinen kaksoisagentti, joka soluttautuu kansalaispuolueeseen hävittääkseen mutantit, mutta sankarillisesti kääntyykin herroja vastaan.

Tarinaa hiottiin pitkään, jotta satiiri saatiin kohdilleen. Sankarin nimi vaihdettiin, koska se vaikutti viittaavan arvostettuun poliitikkoon. Sitä harkittiin, pitäisikö sankarin paljastua marsilaisella teknologialla luoduksi synteettiseksi klooniksi, joka saa jumalan valtuudet, mutta rajoitukset sallivat katsojan samaistua hänen fantasiaansa. Roolin antaminen Iso-Arskalle on saanut kritiikkiä, mutta vuoden 2012 version realistinen myyrä ei kiinnostanut ketään.

Se on varmasti sattumaa, että Väyrynen luopui keskustan puheenjohtajuudesta hieman ennen elokuvan ensi-iltaa. Hänet äänestettiin eduskuntaan seitsemännen kerran jo seuraavana vuonna.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Et oo menos minnekää... Nolo somemoka, Hulk ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Rumasto

30.05.2018 klo 18.34 3 tykkää tästä

On varmaan sattumaa, että Peltonen perseilee otsikoissa vuodesta toiseen kun muuten ei saa klikkauksia. Väyrysen kanssa tuolla ei ole mitään tekemistä. Peltonen valehtelee kansalle silmät sumeana!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova