Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: George Clooney ei osaa arvostaa suomalaista pyllyä

09.11.2018 klo 18.30 | Luettu: 3186 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 4 tuntia ja 30 minuuttia elokuvaan
The American

Vain Nelosella.

George Clooney jauhaa purkkaa, jotta naama liikkuisi trillerissä, jonka jäykistely on kunnianosoitus vanhoille spagettilänkkäreille. Italian länkkäreissä on useammin synkkiä antisankareita kuin amerikkalaisissa, joten ehkä sekin on viittaus, että Clooneyn näyttelemä palkkamurhaaja pettää katsojan luottamuksen varhain. Irina Björklund on komeasti kaarella ("You'll björk yourself silly when you see Irina's ass" - Mr. Skin), mutta häntä ei huolita naispäähenkilöksi.

Italiassa piilotellessaan nänni-Batman ehtii jauhaa ja märehtiä päätöstään. Keikkoja odotellessaan murhaaja ja aseseppä iskee silmänsä toiseen pimuun, jonka näyttelijä Violante Placido on Kummisedän vastaavissa olosuhteissa hurmanneen Simonetta Stefanellin tytär. (Tässä välissä tämä teksti ei edistynyt 30 minuuttiin.) Mielenkiintoista tässä on se, että äiti näyttää tissit Kummisedälle kahden pöytälampun välissä, kun tytär taas riisuutuu Clooneylle siten, että hänen pyllynsä näkyy peilissä kahden pöytälampun välissä. Viittaus? Elokuvahistoriaa?

Mälsän nimen selittää se, että sen oli tarkoitus olla taiteellisemmin "Il Americano", mikä on virheellinen versio termistä "L'americano". Jos hidas tunnelma ei aukaise elämän tarkoitusta, länkkäriviittausten bongaamisen ohella voit toivoa, että olisit katsomassa James Bondia. Clooney on yksi amerikkalaisista, joille on tarjottu Bondin roolia, mutta joka itse uskoo, että Bondin pitää olla britti. Tässä teoksessa hän käyttää Walther PPK:ta! Leffassa on myös numero 014 - tuplaseiska! - ja tämän sanoin, jotta elämän tarkoituksen miettiminen alkaisi maistua.

Kuva on manipuloitu, koska nukuin vain 4 tuntia.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uutta Ramboa kuvaava... Iron Maidenin ensi v... >

Keskustelut (2 viestiä)

Hohhoijjaa

10.11.2018 klo 17.19 1 tykkää tästä

Lapsellinen kuvamanipulaatio, lapsellinen teksti. Mainostajat varmasti mielissään.

Ei näin, V2. Ei näin.
lainaa
Jenkemperjantai

10.11.2018 klo 18.35 1 tykkää tästä

Hohhoijjaa kirjoitti:
Lapsellinen kuvamanipulaatio, lapsellinen teksti. Mainostajat varmasti mielissään.

Ei näin, V2. Ei näin.


Itse käyn täällä pääsääntöisesti Peltosen artikkeleiden takia ja sivusto kuuluu siihen harvalukuiseen joukkoon joilla olen poistanut Adblockin käytöstä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova