Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Batman saa oikeat lepakkovoimat

31.07.2018 klo 16.00 | Luettu: 3095 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Daredevil

Vain Subilla.

Sarjakuvasankarin suurelle yleisölle esitellyt leffa on johtanut kovempaan narinaan kuin vanha heteka, mutta on syy, miksi se on iskevämpi kuin Netflix-sarja ja kaikki Batman-tarinat. Leffa pyrkii visualisoimaan sankarin superaistin, joka sallii hänen nähdä kuin lepakot. Lepakkonainen (hän saa pian oman tv-sarjan) on suosikkivitsejäni, joten taistelen vastaan halua sanoa, että Daredevil on heteromies, joka radioaktiiviselle jätteelle altistuttuaan saa erektion lyhythiuksisista naisista - tosiasiassa hän alkaa nähdä ääniaaltojen avulla, ok? Tv-sarjaa katsoessani kaipaan leffan hetkiä, joissa hän kolistelee ymmärtääkseen, missä roistot ovat.

Roolissa nähdään hallitseva Batman Ben Affleck (suom. "Kivipellon poika"), jota ei lykästä: hänen Batmaninsa haukuttiin ja toinen yritys Justice League teki enemmän tappiota kuin gayklassikko Batman & Robin. Daredevil on Affleckin suosikkisankari ja hän on vahvasti lopputulosta vastaan. Nyyh?

Pidän leffasta ja pidän enemmän julmemmasta ja vähemmän haukutusta ohjaajan versiosta, vaikkei ero ole uskomaton. Leffa on korni, mutta se selkeästi yrittää ja tavoitteena on sekä uskollisuus että looginen modernisointi. Kiehtovassa ristiriitaisuudessaan Daredevil on sankareista uljain ja leffa keksii omiakin jippoja. Tarve vaimentaa aistiyliherkkyys makaamalla vedellä täytetyssä arkussa menee ohi useimmilta, jotka eivät pidä yöpöydällä teollisuuskuulosuojaimia. Jos en olisi lukenut sarjakuvia, olisin lukenut niitä tuon idean vuoksi ja pettynyt.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Guardians of the Gal... Jack Bauer saattaa p... >

Keskustelut (2 viestiä)

wogvnodef

31.07.2018 klo 20.24 2 tykkää tästä

ai joku muukin on kaivannut enemman daredevilin tutkakykyja netflixsarjaan. voisi tehda vaikka kokonaisen jakson pelkalla sinifilterilla
lainaa
make

01.08.2018 klo 18.58 2 tykkää tästä

Yksi paskimmista leffoista koskaan ja kaiken kruunaa vielä Ben Affleck.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova