Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Hermione Granger ja stripparin tanko

07.07.2018 klo 16.05 | Luettu: 2884 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää viisi tuntia elokuvaan
The Bling Ring

Vain Herolla.

Hermione - voi ei! Älä koske siihen tankoon: Paris Hilton on saattanut hinkata sitä vasten! The Bling Ring oli irtiotto Emma Watsonille (suom. "Yleispätevä muhennospoika") Harry Potter -saagan jälkeen. Tositarinaan perustuva leffa irvailee tyhjäpäisille pissiksille, jotka pöllivät kamaa Hiltonin kaltaisilta pintaliitäjiltä, jotka jättävät miljoonien edestä rihkamaa lojumaan kartanoihinsa.

Kuinka sisäoppilaitoksen maaginen britti (professorin otsarypyillä) voi uskottavasti hutsahtaa ja kimittää, että rikos ja rangaistus on niinku oppimiskokemus ja että hän aikoo ehkä vielä johtaa tätä maata? Watsonin mukaan valmistautumisessa auttoi tosi-tv, kuten Keeping Up with the Kardashians. Mieti sitä, jos katsot mieluummin Temptation Islandin Liviltä.

Tämä on Sofia Coppolan ohjaus ja hän on ihan itse jättänyt bimbohutsahtamisen väliin, vaikka hän syntyi kultalusikka suussa. Häntä ei voi syyttää edes köyhille naureskelusta, sillä hän käsitteli myös lajitoveriaan Marie Antoinettea. Se raja The Bling Ring on, jossa Coppolan tankofetissi nousi puheeksi: musiikkivideo mukaanlaskettuna hän käytti tankoa jo neljännen kerran, eikä vieläkään painottaakseen tankotanssin olevan koordinaatiokykyä tehostava kuntoilulaji.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Televisiotähti bikin... J.J. Abrams tuo tv-s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova