Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Pamela Anderson pullistuu ulos nenäliinasta

11.10.2018 klo 16.40 | Luettu: 1893 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 4 tuntia ja 20 minuuttia elokuvaan
Barb Wire

Vain kanavalla 6.

Silikonirinnat eivät sinällään estä imetystä, eikä niistä enää kulkeudu vieraita aineita kehoon tai eteenpäin. Asennuksessa vahingoittuneet tiehyet voivat kuitenkin vaikuttaa maidon määrään, ja aliravitsemus nuorella iällä tutkitusti vaikuttaa lapsen älykkyyteen. Barb Wire ei täten ole elokuva niinkään sukuelimellään ajatteleville, kuin tyhmille mulkuille.

Kaikkien aikojen huonoimpiin filmeihin lukeutuva floppi hautasi alkuperäisen sarjakuvankin, joka oli aloitettu paria vuotta aiemmin. Synkässä tulevaisuudessa (2017) elävä Barb Wire on strippiklubin omistaja, laillistettu ilotyttö ja palkkionmetsästäjä, joka pieksee asiakkaitaankin, jos he kutsuvat häntä beibiksi. Pamela Andersonille leffa on voimaannuttava korkealentoinen fantasia, sillä hän ei ole oikeasti palkkionmetsästäjä. Hän on kiltti eläintensuojelija. Ensimmäinen tissikohtaus, jossa vettä suihkitaan hänen suuntaansa, perustuu hänen painajaiseensa.

Tarjolla on nykypäivän pornoparodioita kehnompaa näyttelemistä eritoten Pamelan toimesta; kidutuskohtaus, josta uhri vaikuttaa nauttivan enemmän kuin Pamela Tommy Leestä; ja pääpiirtein oikeaan osuva veikkaus Yhdysvaltain vajoamisesta fasismiin näillä minuuteilla. Leffan mukaan Barb Wiren ilotyttölupa menee umpeen ensi vuonna: samana päivänä, kuin Anderson täyttää 52. Itseironiaa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mikä ihmeen supertau... Yön konserttisalikie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova