Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Mike Myers unohtaa päänsä perseeseen

03.09.2018 klo 16.05 | Luettu: 1765 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Love Guru

Vain Livillä.

Austin Powers on hauska, Dr. Evil on hauskempi, vauvoja syövä Fat Bastard on tekemällä tehty ja hilseilevä hollantilainen discoeunukki Kultamuna, joka inttää olevansa outo, tuoksahtaa jo pikantisti uraitsemurhalta. Powers-saagasta leikattiin Love Guru, eli guru Pitka. Olisi mautonta sanoa, että Gurun oma leffa raiskaa katsojan, mutta kaikkia näitä hahmoja näyttelevä Mike Myers on työskennellyt sen jälkeen säännöllisesti kuin he, jotka pääsivät Hollywoodin mustalle listalle seksuaalisesta ahdistelusta, n-sanasta tai kommunismiepäilyistä johtuen.

IMDb:n pohjanoteerauslistalta löytyvä leffa on historiallinen saavutus useimpien elementtien korostaessa toistensa ärsyttävyyttä. Guru on ylijäämähahmo, jonka on pelastettava Myersin suosikkilätkäjoukkue, joten paljon ajatusta oletat Myersin käyttäneen naispäähenkilöön, joka on itsetyytyväistä gurua ihaileva ja hänen surkeille vitseilleen naurava Jessica Alba? Myers haluaa improvisoida vapaasti, joten Pitkan penikselle on tapahtunut kaikenlaista, vaikka se on tärkeä osa juonta, että hänellä on ikänsä ollut siveysvyö, josta huolimatta häntä jatkuvasti myös potkitaan palleille. Jos et tajunnut jotakin, Pitka selittää sen tavalla, joka saa huolestumaan koomikon todellisuudentajusta. Kainalopieruja, HEH HEH! Hei jätkät, tajusittehan, että tein kainaloilla pierumaisia ääniä, koska tahdon hassutella?

Kuinka kritisoida Myersiä kuvaavimmin? Hän on työntänyt pään pyllyynsä? Pitka kirjaimellisesti tekee niin alkutekstien aikana. Mutta tule jo takaisin, Mike. Jos olen oikein ymmärtänyt, luottamusaseman väärinkäyttö on rikos, joka vanhenee 10 vuodessa, jos syytteitä ei nostettu.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scooter täyttää kolm... Mielensäpahoittaja e... >

Keskustelut (1 viestiä)

GabeWalker

Rekisteröitynyt 08.05.2017

27.10.2018 klo 13.28

Tämä arvosteluhan on hauskempi kuin itse elokuva!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova