Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: hauska rikollinen perverssi ja myös Louis C.K.

10.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 1021 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuviin
Paha pukki ja American Hustle

Subilla ja Nelosella.

Vuosi 2003 oli legendaarinen tuhmien setien ystäville. Billy Bob Thorntonin näyttelemä tavaratalojoulupukki nousi kulttimaineeseen juomalla ja panemalla kaikkea kosteaa ja valmistelemalla ryöstöä, mutta myös paljastamalla palan sieluaan. Samaan aikaan Louis C.K. houkutteli naisia yksityistiloihin onanoidakseen itsensä päälle. Pahan pukin jatko-osaa odotettiin 13 vuotta, Louisin odotellessa seuraamuksia vuoden pidempään.

Vuonna 2013 Louis esiintyi itselleen kirjoitetussa sivuroolissa American Hustlessa. "Kirjoitettu" on vahva sana, sillä Louisin hahmo muistetaan päämäärättömästä kalastusjutusta, joka on improvisoitu: sen ainoa tehtävä on antaa Louisin ja Bradley Cooperin reagoida toisiinsa hullunkurisesti useassa erässä. Ohjaaja David O. Russell välittää ensisijaisesti hahmoista ja persoonallisista hetkistä, joten jopa tässä tapauksessa, kun huijaritarina perustuu todellisuuteen, hän rönsyilee ihan miten sattuu ja taito tulee siitä illuusiosta, että ideat muodostavat laajemman pointin.

Kymmenestä Oscar-ehdokkuudesta yksi meni Amy Adamsin ja Jennifer Lawrencen provosoivan tiukoille ja niukoille asuille, joita voi kuvailla yliluonnollisiksi niiden pitäessä nännit piilossa vaativissa tilanteissa. American Hustle saa jokaisen terveen heteromiehen kuvittelemaan, miten hienoa olisi olla tähti, jolla on puheyhteys ja luottamussuhde muihin tähtiin, joille voi täten kohteliaasti ehdottaa ravintolaillan aikana, kiinnostaisiko heitä sellainen, että ylhäällä sviitissä vedät housut kinttuihin, vatkaat penistä heidän katsellessaan, jatkat vatkaamista kunnes laikukkaasti punainen ja valkea kaljusi kiiltää ja laukeat möhömahallesi. Niin lapsia tehdään.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirottu Nunna jätti ... Lars Ulrichin vaimon... >

Keskustelut (0 viestiä)

Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova