Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: spektaakkeli, joka teki veljeksistä Avengers-ohjaajia

13.09.2018 klo 16.00 | Luettu: 1526 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Sinä, minä ja Dupree

Vain kanavalla 5.

Russon veljekset tekivät vaikutuksen Captain America: The Winter Soldierilla, joten he saivat käyttöön useimmat Marvel-sankarit Civil Warissa ja loput Avengers: Infinity Warissa, jonka jatko-osaa he työstävät parhaillaan. Pojista tuli isoja nimiä ja tänä vuonna heidän oma firmansa on haalinut projekteja. Kaikesta saamme kiittää Kevin Feigeä: visionäärinen Marvel-pomo näki veljesten edellisessä elokuvassa tieteisfantasiagenren tulevaisuuden. Tuo oli arvaus, mutta mikä muu olisi vakuuttanut hänet? Veljesten lyhytelokuva Carfuckers?

Winter Soldierin tavoin Sinä, minä ja Dupree kertoo vaikeudesta sovittaa vanha remukaveri uuteen elämäntilanteeseen. Owen Wilsonin näyttelemä Owen Wilson nimeltä Dupree muuttaa naimisiin juuri menneen ystävänsä luo väliaikaisesti. Konflikti kärjistyy, kun hän katsoo pornovideon, jota ei olisi saanut edes löytää ja toimintakohtauksiin lukeutuu osuma kuukusille ja palava talo. Leffa oli läpimurto myös varsinaisen päähenkilön ilkeää appiukkoa näyttelevälle Michael Douglasille, josta Marvel teki alkuperäisen Ant-Manin.

Sinä, minä ja Dupree ja Ant-Man voisivat olla Edgar Wrightin ohjauksia, mutta hän hylkäsi Dupree-tarjouksen ja sai kenkää Ant-Manista "erimielisyyksien vuoksi", eli tavoitellessaan itsepäisesti omia ihme visioitaan tyyliin Shaun of the Dead ja Baby Driver. Kaikelle on aika ja paikka: jos halpisohjaaja mokaa (Thor: The Dark World), Feige on avoin myös oudoille spedeille (Thor: Ragnarök).


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuukka Temosen kiert... Suomen Euroviisuedus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova