Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: rikollisen aliarvostettu RoboCop

23.11.2018 klo 17.25 | Luettu: 1349 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 7 tuntia elokuvaan
RoboCop 2

Vain Foxilla.

"RoboCop 2, Predator 2 ja Haamujengi 2 ovat pettymyksiä." Häh? M-mutta minähän katsoin ne nuorena? "Imperiumin vastaisku on paras jatko-osa ikinä." Joo: jos katsoit sen nuorena. RoboCop 2 on parempi kuin saman ohjaajan Imperiumin vastaisku tarinana, jos ei muilta osin. RoboCopin rappio lähti siitä, että siististä ukosta oli tehtävä leluja ja muuta lapsille; äitini joutui leikkaamaan ykkösestä sensuroidun version, koska se oli nähtävä. RoboCop 2 nerokkaasti kommentoi lässähdystä antamalla kukkahattutätien ohjelmoida RoboCopin uusiksi. Ikäraja on silti korkea. Ohjaaja nyt vain ei ole sadismin kanssa sinut samalla tavalla kuin alkuperäinen.

Direktiivi 233: pidättäydy vihamielisistä tunteista. 238: vältä tuhoisaa käytöstä. 245: jos sinulla ei ole mitään kivaa sanottavaa, älä sano mitään. 247: älä aja lätäköiden läpi läiskytellen muiden päälle. RoboCop työntää haarukan pistorasiaan päästäkseen tällaisesta vasemmistolaisuudesta eroon, joten hän palaa tolkun ihmiseksi, joka teloittaa nilkit oikeistolaisella oikeudenmukaisuudella. Leffan pitäisi olla aseita ja hernekeittoa bunkkeriin hamstraavien sankareiden suuri suosikki ainakin tämän voiton johdosta.

RoboCop on menestystarina. Kioskin ryöstäjiltä ammutaan munat, joten harvat kiinnittävät huomiota siihen, että RoboCopin luonut riistofirma on ottamassa kaiken haltuun ja juuri heidän politiikkansa luo ympäristön rikollisuudelle. Periamerikkalaisena vetona firma päättää luoda uuden RoboCopin aseistamalla yhteisten arvojen pahimman vihollisen: huumeparoni on koukussa omiin mömmöihinsä, joten häntä varmasti voi hallita kuin diktaattoreita ja kapinallisia. Voi piru, nyt kaverimme kaatoi pari kerrostaloa! No, RoboCop pelastaa päivän, joten kovat arvot ovat yhä parhaita arvoja, koska logiikka.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lewis Hamilton elvis... Tarjolla uutta Withi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova