Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Renny Harlinin merkittävin elokuva on menettänyt osan legendaarisuudestaan

05.02.2019 klo 16.00 | Luettu: 1585 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Kurkunleikkaajien saari

Vain kanavalla 5.

Harva elokuva on niin merkittävä, että leffastudio menee konkurssiin. Carolco Pictures tuotti sellaisia teoksia kuin Total Recall, Terminator 2: Tuomion päivä ja Basic Instinct ennen Rennyn kosketusta ja Kurkunleikkaajien saareen matka tyssäsi. Ei se asioita auttanut, että Showgirls oli flopannut aiemmin samana vuonna, mutta Showgirls maksoi puolet vähemmän ja tienasi puolet enemmän, joten how do you say it, Renny? Jotta perkele?

Kurkunleikkaajien saari on päässyt Guinnessin ennätysten kirjaan ja monille listoille kaikkien aikojen floppina. Sellaiset ennätykset on tehty rikottaviksi, mutta totuutta saa etsiä, kun osa tiedoista on salaisia ja osa tulkinnanvaraisia. Wikipedian listan mukaan Renny on hopealla, JOS hillityimmät arviot muista tappioista pitävät paikkansa ja inflaatio huomioidaan. Animaatio Sinbad, merten sankari tuhlasi mainoksiin enemmän kuin Rennyn koko tuotanto imi, joten se on hyvä ehdokas.

Epätarkkuuksien vuoksi veikkaan, että ennätystä pitää hallussa... jokin Disneyn yrityksistä tuottaa 2000-luvulla jotakin muuta kuin kierrätyksiä ja valmiina ostettujen superfirmojen hittejä. John Carter, The Lone Ranger ja tuoreimpana tapauksena Hyppy ajassa lähentelevät sitä rajaa, että takkiin saattoi tulla 200 miljoonaa dollaria tai enemmänkin. Renny olisi saanut tilata vielä pari laatikkoa vihannesmehua, viritellä lisää kameroita kaikkialle, antaa potkut lopuillekin riitakumppaneille ja pykätä lavasteet uusiksi vielä kerran ylittääkseen sen rajan.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maineikkaat brittiro... Selviytyjät Suomessa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova