Tuorein sisältö

Tänään tv:ssä: Bill Murray puhuu seksistä

27.02.2019 klo 16.00 | Luettu: 1984 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Enää 5 tuntia elokuvaan
Speaking of Sex

Vain Friillä.

Leffa on haukuttu ja unohdettu floppi, enkä minä sitä ainakaan katso, mutta oli kiihottavaa saada nettiin sopiva otsikko valmiina. Avioliittojen ja masennuksen asiantuntijat liittoutuvat pelastaakseen hölmön pariskunnan, mutta tohtorit saattavat olla potilaitakin pimeämpiä. Bill Murray nähdään asianajajana sivuroolissa, mutta julisteessa hän on keskellä myyntivalttina ja trailerissa hän puhuu siemensyöksystä ja vastaanottovirkailijan köyrimisestä, joten käden housuun otsikko vei.

Taustatutkimusteni mukaan Murray on paras puoli leffassa, jonka päävitsejä ovat ne, että muna ei seiso ja amerikkalaiset pärisevät ja tärisevät joutuessaan puhumaan seksistä. Väitetysti ohjaaja on myöntänyt jälkikäteen, että huumori toimisi paremmin, jos se esitettäisiin vakavalla naamalla. Lajityyppi on "screwball" (pallinnussija) eikä "deadpan" (kuolleita pannu) ja harva hallitsee kumpaakaan (saati molempia) Murrayn tavoin.

Ehkäpä katsonkin tämän. Ohjaaja John McNaughtonin edeltävä työ oli Villit kuviot, joka on kulttiklassikko teinikiimasta 90-luvulla kärsineille. Murray näytteli juristia siinäkin. Speaking of Sexin jälkeen McNaughtonin töitä ei päästetty teattereihin 12 vuoteen, joten tämähän alkoi salakavalasti kuulostaa yleissivistykseltä. Kiitos, Tänään tv:ssä!


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -put... Sylvester Stallonen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova