Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 44/73: kristillisdemokraatit hallitusvastuussa

07.03.2019 klo 21.40 | Luettu: 3083 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 5: Jakso 4
Sons of the Harpy


Cersei perustaa uskonnollisen poliisin silmät kiiltäen, koska johtaja Yläpulu on helposti manipuloitava kerjäläinen "selvästikin". Yläpulu säkenöi enemmän, kun Cersei intoilee, että rikkaatkin syntiset on saatava tilille. Hihhulit ryhtyvät heti hakkaamaan homoja, ilotyttöjä ja Alkon henkilökuntaa, mutta Yläpulu pysyy kaukana tästä, symboloiden uskon hyviä puolia: voi juku, että hän on upea roisto. Mainitsin hänen tehostavan Cersein matkaa ja hän piakkoin määrittelee kuningas Tommenin, joka ei tiedä olevansa Game of Thrones -hahmo ja siksi etsii tapaa olla kaikille kiva.

Jaime ja Bronn saapuvat Dorneen. Miksi? Käsikirjoituspalaverissa: Jaimen on tehtävä jotakin tällä kaudella, joten Bronn voisi kysyä, miksi Jaime läksi Dorneen ja Jaime voisi vastata, että hänen on tehtävä se. Poikien kyykkiessä Speden hiekkamontussa paljastuu, että julkkiksen salainen hyökkäys paljastui kahdessa sekunnissa kahdella eri tavalla.

Jon ei tahdo hylätä yövahteja, joten on Melisandren vuoro suostutella. "En ennustuksia kuuntele", ähkii Jon. "Ei kun tissit näytän", sanoo Mel, "ja nyt sotimaan." "Eikä!" Loppu. Laatuviihdettä. Mel sentään hämmentää Jonia Ygritten vakiotylytyksellä ja vihjatusti näkee Jonissa jotakin uskoonsa liittyvää.

Dany kieltää miehiä hakkaamasta toisiaan urheilun nimissä, joten naamarisalaliitto riistäytyy käsistä. Olisi opiskellut, miten gladiaattorirutiini oikeasti toimii, tai parempi on, että ei: saapahan jakso mukiloida itsensä plussan puolelle.


Keskiarvo 44 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 43+1 kertaa
Tippa silmässä: 60+0 kertaa


< Jakso 5-3 --- Jakso 5-5 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 70's Show -sarjassa ... Metallica ja Slipkno... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova