Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 53/73: miehet otettiin takaapäin jo Ned Starkin nuoruudessa

18.03.2019 klo 21.30 | Luettu: 2807 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6: Jakso 3
Oathbreaker


Jon mokasi ja kuoli. Jon 2.0:n ja Sipuliritarin mies miehelle -jutustelu lisäelämästä olisi kiva, ellei Sipulin kommentin "nyt jatkat mokailua" merkitys olisi se, että Jon jatkaa mokailua ja fantasiakäänne unohtuu, kun pari jäbää on aukonut suuta ja vitsaillut zombeista. Jon mököttää ja hänet on vapautettu kuolemaan saakka sitoneista velvollisuuksista, mutku... Romaaneissa Cat herää henkiin katkerana hirviönä.

Yksi laskuri, joka olisi pitänyt pykätä arvosanan alle, on "yllättävien" selkäänpuukotusten määrä. Joskus jaksoon mahtuu pari ja kerran sama ukko yllätettiin kahdesti samassa taistelussa. Ajassa matkustava Bran näkee, kuinka isi oli hävitä ennen yllätyspuukkoa. Kamoon! Katsoja tietää, ettei isä kuole takaumassa ennen poikansa siittämistä, ja näkökulma on Branin, joten miten olisi kerrankin kuvakulma, jossa katsoja näkee Kinder-yllätyspuukottajan. Bran on katsojan puolella ihmetellessään, miksi tämä piti kokea, vaikka takaumassa on sisältöäkin, jos se katsotaan kerralla loppuun.

Niin on myös Tyrion, joka yrittää keksiä hauskuuksia tekemistä odotellessa. Ja niin on Ramsaykin, joka Rickon Starkin lahjaksi saatuaan pohtii, mistä voi tietää, että kyseessä on Rickon. Keskimääräinen katsoja muotoilee kysymyksen muotoon "kuka v***n Rickon?" No, muistatko röllin kuuman siskon? "Toki." Hänhän ei kuollut. "Hmm...?" Hän lähti etsimään turvaa Rickonille. "Aha." Ja siitä on muistutettu, ettei Theon polttanut nuorimpia Starkeja, vaikka hän niin väitti. "Juu?" Rickon on nuorin Stark. "Sovitaan sitten vaikka niin."

Huvittavasti hömelön jakson terävintä antia on se, kun Yläpulu vain näyttelee hömelöä vietelläkseen hömelön kuningas Tommenin ei-seksuaalisesti. Kaikessa hömelyydessä Daredevil-Arya vaikuttaa olevan menossa jonnekin.


Keskiarvo 53 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 52+1 kertaa
Tippa silmässä: 72+0 kertaa


< Jakso 6-2 --- Jakso 6-4 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Once Upon a Time in ... Euroviisuissa viisuh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova