Tuorein sisältö

Game of Thrones -putki 54/73: roihuavien ryntäiden puolue kiilaa gallupjohtoon

19.03.2019 klo 20.00 | Luettu: 2471 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6: Jakso 4
Book of the Stranger


Kivirutto-Jorah lohduttaa Daariota, etteivät he koskeneet, vaikka olemme nähneet lähikuvan rutto-Jorahin ja Danyn kosketuksesta. Daario suorittaa myöhemmin sarjan sadannen (tättärää! Konfetteja!) selkäänpuukotusteleportin, kun Jorah tarvitsee apua. Dany kaipaa poikia vain ovien lukitsemiseen tai sytytysnesteen valeluun. Jos hänen on tarkoitus olla sankari, olisi kivaa, että hän onnistuu politiikassa (kun hän kerran yrittää), mutta on se uljasta fantasiaa, kun hän toistaa nudistiroviotemppunsa suuremmalle yleisölle.

Jon ja Sansa eivät olleet läheisiä, mutta hali on liikuttava symboloidessaan vanhoja hyviä aikoja ja kaikkea muuta. Tarinan typistäminen ei töksähtele tässä, vaan pitkästä aikaa ja ensi kertaa tapaavat hahmot luovat suunnitelmallisuuden tuntua. Karhunpanija-Tormund ja justiina-Brienne ovat luotuja toisilleen, vaikkei Brienne tajua sitä: kumpikin on kunniallisempi kuin kasvuympäristö edellyttää.

Yläpulu paljastaa olleensa irstas porho ennen perunasäkkivuosia. Hän on sitä myöten valmis posautettavaksi. Pahiksen ei tarvitse olla matkalla: projisoidessaan itseinhonsa muihin hän symboloi tekopyhyyttä, uskoipa hän juttuihinsa tai ei. Puheen on tarkoitus olla uljas ja olisihan se, jos köyhiä voisi auttaa viiltelemättä otsiin reikiä. Margaery nielee syöttiä vain asemaansa edistääkseen.

Ramsayn tunnistaa tehokkaaksi roistoksi siitä, että se on helpotus, kun hän puukottaa röllitärtä: olisin tahtonut hengailla pidempään pitkästä aikaa, mutta Ramsay uhkasi kuoria hänet kuin omenan, joten parempi näin.


Keskiarvo 54 jakson jälkeen:


Alkutekstit katsottu: 53+1 kertaa
Tippa silmässä: 72+3 kertaa
Seksivau: 8+1 kertaa


< Jakso 6-3 --- Jakso 6-5 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scarlett Johanssonin... Amanda Harkimo tavoi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova