Tuorein sisältö

Avenue 5, osa 3: kädettömät kaunottaret ulkoavaruudessa

03.02.2020 klo 23.00 | Luettu: 2191 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
I'm a Hand Model


Hetkinen. Kaikki ovat kauniita komentosillalla. Ovatko muutkin kuin kapteeni näyttelijöitä tällä automaattisesti ohjautuvalla aluksella? Se on aromikkaan kyyninen irtovitsi, että valokytkimen valvonta on ainoa oikea homma ja sen sai ainoa plösö.

Tällainen riittää syyksi katsoa tätä, mutta puuroutumisen eli tasapaksuuden vaara on olemassa, kun elokuvamainen juoni etenee silmänräpäyksen viikossa. Toivoin jokaisen jakson lisäävän kriisiin selkeän, pienenkin idean tyyliin 1. jakson kommunikointiviive ja 2. jakson ruumisarkut, jotka kiertävät nyt pysyvästi avaruuslaivaa. Nippelitietoa ja näkökulmia ei mahtuisi mukaan enempää, mutta se koukku, että tilanne pahenee, voisi olla terävämpi.

Hösöttävä mamma vaikuttaa vielä hetken kansannaiselta, kun hän saa tietää kapteenin kädettömyydestä samalla, kun hänet yritetään värvätä työntekijäksi. Hän on perin järkyttynyt tämmöisestä kepulipelistä, mutta hän hyväksyy tarjouksen luontaisetujen häikäisemänä ja ryhtyy itsekin manipuloimaan matkustajia valtaansa pönkittääkseen. Viimeistään tämä on sitä poliittista satiiria, josta sarjan luoja tunnetaan.

Huumoria: "puoli vuotta ei ole pitkä aika, sillä olet varmaan ollut pidempään housuja vaihtamatta". Katsoin alas. Ei siitä niin kauaa ole, kun näin kakkoslökäpöksyni edellisen kerran, mutta en muista missä ne ovat.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jaksot 1-4 ja 1-5 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maailman näyttävin v... Klamydian Vesku saav... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova