Tuorein sisältö

Locke & Key 1-8: jokseenkin kirjaimellisesti nukahdin

20.03.2020 klo 14.30 | Luettu: 593 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
Ray of F**king Sunshine


Tämä on eilinen juttu. Kausi on loppusuoralla ja roisto onnistui isossa tavoitteessa. Ei innostanut kirjoittaa keskiyöllä, että hohhailu jatkuu, kun hän tarvitseekin lisää avaimia.

Koetan huomioida sen, että seuraan parhaillaan liian montaa sarjaa, mutta kyllä sitä ennenkin katsottiin jakso viikossa kutakin. Äiti Locke on sekaisin. Edellinen jakso selittää sen, mutta tämä jakso ei selitä edellistä jaksoa, kun lapset puhuvat enemmän äidin historiasta alkoholismin kanssa kuin siitä, että Sauron sai sormuksia. Jakso käyttäytyy kuin katsojakin tarvitsisi hengähdystaukoa "mielettömän huipentuman" jälkeen. Ainoa ajatus laahaavasta saippuasta on se, että olen tyytyväinen siihen, etten ole (täysin) lytännyt Sex Education -sarjan kuplivampaa moista.

Erinäisten tyyppien muistot on haudattu tai varastettu, joten ennen pitkää äiti ulostaa lisää pantattuja selityksiä. Roisto noutaa selityksiä toisen hahmon päästä. Yksi jakso löi tyhjää, kun veli Locke ei lähtenyt mukaan mysteeriluolaan, mutta nyt hän lähtee, joten hän ja sisko tajuavat katsoa seinää. Jakson lopussa löytyvä avain ilmeisesti tarkoittaa sitä, että luolaan mennään taas. Mieleen muistui se, kun pelasin ensimmäisellä PC:llä The Fate of Atlantista ja Indiana Jonesin piti käydä eri puolilla maailmaa useita kertoja, koska pikkuasia jäi aina huomaamatta. Nostalgiaa, viisi tähteä!


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Rauhassa aivan rikk... Koronavirus ei luo z... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova