Tuorein sisältö

What We Do in the Shadows jatkuu: I see dead people

17.04.2020 klo 23.00 | Luettu: 2308 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 1 ja 2:
Resurrection ja Ghosts


Epätasaisen mutta paikoin erittäin hauskan vampyyrileffan vielä epätasaisempi, mutta paikoin yhtä hauska tv-sarjaversio jatkuu epätasaisena, mutta, jne.

Kausi alkaa muiden hirviöiden kommentoimisella, mikä on halpa idea, jos halpuus asiaan kuuluukin. Alireagoiminen ylilyönteihin nauratti jälleen, eikä sarjaa ole tarkoitus ajatella puhki, mutta se kummastuttaa yhä, miten epämääräinen dokumentti-idea on. Vihjatusti dokumenttiryhmä seuraa hahmoja, mutta monet kohtaukset on leikattu aggressiiviseksi silpuksi, vaikka lakoninen huumori hyötyisi lakonisuudesta.

Vampyyrit ärsyyntyvät, kun velho luo meuhkaavan zombien. Seuraavassa jaksossa heitä naurattaa se väite, että kummituksia on olemassa: yliluonnollista hölynpölyä! He päätyvät pohtimaan, onko heillä kummitukset, jos he kerran ovat kuolleita, mutta vaikka aavekloonit saadaan maisemiin, idea ei johda kuin perustason "nyt tumputetaan" ja "asun idioottien kanssa" -läppään. Maisemissa on naisvampyyrin kummitusversio ja hänen entisen poikaystävänsä kummitus. On selvää, että kummitukset panevat ja naisvampyyri loukkaantuu? Edes sitä ei tapahdu.

Aliarvostettu familiaari Guillermo sai tietää olevansa Van Helsing. Zombiejaksossa hän käyttää suvun kykyjä isäntien puolustamiseen, mutta siitä muistutetaan, että hänellä saattaa kilahtaa. Zombiejaksosta hauskan tekee eritoten vieraileva Haley Joel Osment, joka ottaa yhteen Guillermon kanssa ylimielisenä familiaarina. Kummitusjakson aikana melkein katsoin kelloa.

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 12 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-9 ja 1-10 --- Jaksot 2-3 ja 2-4 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< HBO ja J.J. Abrams k... Rikollisnero Artemis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova