Tuorein sisältö

The Walking Dead -luojan superpiirretty Invincible saa mukavasti jatkoaikaa

03.05.2021 klo 13.20 | Luettu: 317 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Robert Kirkmanin supersankarisarjakuva Invincible jatkui 15 vuotta ennen päättymistään ja sitä kiiteltiin muun muassa vahvasta jatkuvuudesta. Hyvässä lykyssä piirrossarjaversio on samalla tiellä, sillä Amazon on tilannut kaudet 2 ja 3. Kriitikoiden ylistämä ensimmäinen kausi on juuri viety päätökseen.

Näennäisen kliseinen sarja kertoo supersankarin pojasta, joka aloittelee sankarin hommia. Aikuisille suunnattu sarja ei pelkää punaväriä ja villejä käänteitä, mutta halvan provosoimisen sijaan se ottaa itsensä suhteellisen vakavasti ja jaksoilla on kestoakin kuin näytellyillä draamoilla.

Piirretystäkin vastaava Kirkman ja Amazon-pomo kommentoivat matkaa (tiivistettynä): "äärimmäistä", "palkitsevaa", "enemmän kuin innoissamme", "ylivertainen esimerkki tuoreudesta ja terävyydestä", "kaikki-peliin-kerrontaa", "ensiluokkaista", "villeimmätkin odotukset täyttyivät". Herrasmiehet ovat amerikkalaisia.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Taika Waititi on mer... Putouksen parhaat, k... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.05.2021 klo 13.28 2 tykkää tästä

Oli kyllä vahvaa suoritusta lähes koko ensimmäinen kausi. Jos olisi ulkona sateisempi keli, antaisin 4/5, mutta kun aurinko paistaa, niin 5-/5. Ultraväkivaltaista touhua paikoitellen, joten ei ehkä kaikkien katsottavaksi, mutta aina jätti odottamaan seuraavaa jaksoa . En tiedä olisiko kokemus yhtä tehokas putkeen katsottuna.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova