Tuorein sisältö

Raised by Wolves 2-6: karseita tragedioita, mutta peukaloruuvia on varaa kiristää

05.03.2022 klo 20.40 | Luettu: 1389 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
The Tree


Vahva kausi polkaisee tyhjää, kun tarina on supistunut ydintiimin kyräilyksi. Vangitun "profeetan" ex-muija kuulee ääniä, joten he ovat kimpassa taas ja pian karkumatkalla ottopojan kanssa. Logiikan tarpeessa nainen tuumii, että kotona aurinkousko oli myytti (johon he eivät uskoneet), mutta tämän planeetan tapahtumiin se pohjautui. Siltähän homma on näyttänyt. Luurangosta kasvatettu robotti saavuttaa kyvyn sanoa uutta, mutta ei se viitsi.

Loppuvaiheen sattumukset ovat hyytäviä, mutta tyhjäkäynnin jälkeen pohdin ylikriittisesti, olisiko parempi ohjaaja saanut molemmista irti vähän lisää.

Yksi "robottien lapsista" käy synnyttämässä happomeren liepeillä, joten niin siinä käy, että kalamies syö vauvan - avautuen kuin The Thing. Olen melko varma, että vauva pysyy hengissä salatusta syystä, mutta se ei ole syy jättää potentiaalia pöydälle. Viittaan siihen, etteivät hätiin tulevat kaverit vaikuta järin hysteerisiltä ja jakso siirtyy nopsaan eteenpäin.

Näyttää myös siltä, että uskonnolliseen lootaan kätketty siemen muuttaa vakiohahmon puuksi hallittuaan hänen mieltään hetken kuin The Last of Usin parasiittisieni. Jos niin pääsi käymään, niin mm. Maailman vahvin nalle -lehti eli nykyinen Bamse on toteuttanut vastaavan muutoksen graafisemmin, vaikkei kohtaussarja huono ole.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalaisen rähinär... Sting mukana ruotsal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova