Tuorein sisältö

Wednesday 1-4: vähän niin kuin Blade tai Carrie ilman homman pointtia

05.01.2023 klo 23.00 | Luettu: 1195 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Woe What a Night


Tämä lienee hieno jakso... jos pidät tästä. Pakotettuja kehuja:

Ruumishuonealoitus on tavoitteiden tasolla. Wednesday uhkaa tehdä ruumiinavauksen hirviön silpomalle raadolle, joten brändin luoja ehtii kääntyä haudassaan, mutta homma ei mene liian ällöksi. Kiinni jäädessään Wednesday hämää ammattilaista näyttelemällä ruumista motivoituneena, mikä on 90-luvun leffojen henkistä.

Hyljin sivuhahmoja, mutta se ei ole kamalaa hahmonkehityksenä, kun Wednesday pakottaa itsensä pyytämään poikaa tuleviin tanssiaisiin epäillessään häntä hirviöksi. Irtokäden elekieleen on panostettu hauskasti, kun se auttaa Wednesdayta pääsemään juhliin vielä tylsemmän klopin kanssa. Yökin sille, jos tämä on olevinaan kolmiodraama, eikä Wednesdaysta haaveileva sössönörtti ole parempi vaihtoehto. Twilightin öljyttyjä keijuja ja latinoita tulee ikävä.

Tanssilattialla Wednesday todistaa olevansa Raúl Julián ja Anjelica Hustonin sukua - kiva. Bileet keskeyttävä kepponen on yhdistelmä Bladen aloitusta ja Carrien huipennusta, mutta kepponen: Bladen ja Carrien nähnyt ei saa mitään, ja toisaalta joutava keppostelu voi laimentaa Bladen ja Carrien shokkiefektejä.

Surun vaihe 3: kaupanteko. Jos selviän tästä hengissä (hereillä), katson jotakin aikuisille suunnattua.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tara Reid pitää yllä... Suosittu radioääni E... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

Guetta

Rekisteröitynyt 03.08.2011

06.01.2023 klo 10.48 1 tykkää tästä

Aika jännä miten Netflixin "lippulaivasarjat" on siirtynyt laatusarjoista (House of Cards alku/Stranger Things kausi 1) nuorten aikuisten (fantasia)hömppään (Stranger Things nykytila/tämä sarja). Squid Game on vähän siinä rajalla, mutta siinäkin se ns. hömppäosuus eli lasten leikit oli pääsyy suureen hittiin.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova